У Тернополі на даху потяга струмом вбило 15-річного хлопчика

У Тернополі на даху потяга струмом вбило 15-річного хлопчика
Підліток перебував на даху вантажного поїзду, який знаходився у Тернополі. Неповнолітній перебував дуже близько від електролінії для електропоїздів і отримав удар струмом, від якого помер на місці події.

Прокуратура Тернополя здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушення правил експлуатації залізничного транспорту, що спричинило смерть неповнолітньої дитини.

За попереднім висновком судово-медичного експерта, смерть потерпілого наступила внаслідок повного ураження тіла електричним струмом.

 Відомості за цим фактом 30 липня 2015 року внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) та розпочато досудове розслідування.

Відео дня

Хід розслідування кримінального провадження перебуває на контролі в прокуратурі області, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Клон

    ІСНУЄ Т.ЗВ. ЕЛЕКТРИЧНА ДУГА (РОЗРЯД), ЯКА УТВОРЮЄТЬСЯ МІЖ ДВОМА ПРОВОДАМИ, ЩО ЗНАХОДЯТЬСЯ НА НЕВЕЛИКІЙ ВІДСТАНІ ОДИН ВІД ОДНОГО. ТОБТО НЕ ОБОВ`ЯЗКОВО ДОТОРКАТИСЬ ДО ПРОВОДІВ ЩОБ БУТИ УРАЖЕНИМ СТРУМОМ.  ПРО ЦЕ ЖАВЖДИ ВАРТО ПАМ`ЯТАТИ. ДАХИ ЕЛЕКТРОПОЇЗДІВ, ТРАНСФОРМАТОРНІ БУДКИ САМЕ ТАКІ МІСЦЯ
  • Чухрай Артур

  • Чухрай Артур

  • Чухрай Артур

    Валік вічна память тобі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up