Вдарили по голові, забрали гроші і телефони

Вдарили по голові, забрали гроші і телефони
Чоловік кілька днів був без свідомості. Медики діагностували лінійний перелом склепіння черепа та прооперували його. Прийшов до тями – дав покази. Нападників затримали у Луцьку, коли ще з двома колегами напали на волинянина. Тепер вже – зі зброєю

54-річний чоловік внаслідок розбійного нападу, скоєного на нього, не лише позбувся майна, а й отримав важку травму голови.

Інцидент трапився два місяці тому у райцентрі Кременець.  Зловмисників, яких, до слова, було двоє, міліціонери затримали у сусідній Волинській області, де вони вчинили аналогічний злочин.

  • Повідомлення про те, що невідомі напали на 54-річного приватного підприємця, надійшло до правоохоронців одночасно від лікарів і дружини потерпілого, - розповів виконуючий обов’язки начальника Кременецького райвідділу внутрішніх справ Володимир Галевич. - З’ясувалося, що невідомі особи напали на чоловіка вранці неподалік його будинку. Зловмисники вдарили потерпілого по голові, забрали барсетку зі значною сумою грошей та два мобільних телефони.

Правоохоронці тривалий час не мали змоги опитати потерпілого, адже декілька днів він був без свідомості. Медики діагностували у чоловіка лінійний перелом склепіння черепа та прооперували його.  Отримані ним тілесні ушкодження кваліфікували як важкі.

Відео дня

Прийшовши до тями, потерпілий зміг надати свідчення правоохоронцям. Це допомогло встановити обставини нападу. З’ясувалося, що зловмисників було двоє.

Затримали небезпечних злочинців у Луцьку. Там вони разом ще з  двома поплічниками вчинили розбій на місцевого жителя із застосуванням вогнепальної зброї.

  • Причетними до нападу на підприємця із Кременця виявилося двоє неодноразово судимих жителів Житомирської області, - повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції. - Щодо них відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 ККУ - розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах, або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

За скоєне їм загрожує від восьми до  п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. На вирок суду зловмисники чекатимуть під вартою.

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя Від читача 11:32 До уваги внутрішніх переселенців, які оселилися на Тернопільщині, - служба зайнятості створила інформаційний ресурс для ВПО 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята 09:35 Паска, панетоне, коломба: чим відрізняється випічка на Великдень 09:01 Незряча дівчина з Тернополя довірилась молодикові «з інтернету», той обманув її на тисячі гривень 08:01 Чи працюватимуть банки на Великдень та травневі свята: графік 22:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 21:01 Загинув 23-річний воїн з Тернопільщини Павло Мізоцький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up