Тернополянам розкажуть, як надрукувати першу книгу

Тернополянам розкажуть, як надрукувати  першу книгу
Майстер-класи для початківців даватимуть досвідчені письменники 25-26 травня у Тернополі. Відвідати захід зможуть всі охочі. Вхід безкоштовний.


 

Весняні літературні вакації будуть проходити в приміщені Національної спільки письменників України, що за адресою вул. Йосифа Сліпого, 3.

- Протягом кожного дня будуть по два майстеркласи. А наприкінці програми пройдуть авторські читання, - розповідає член Національної спілки письменників Наталія Пасічник. – Ми запрошуємо всіх, незалежно від віку. Візьмуть участь у заході і учасники літературних студій з інших міст.

Відео дня
> Під час лекцій виступатимуть письменники Роман Скиба, Олександр Вільчинський, Ганна Осадко, Сергій Пантюк.

- Лекції будуть дуже корисні для початківців, - розповідає пані Пасічник. – Адже мова буде йтись про те, як видати свою першу книгу. Про це буде розповідати досвідчена людина, яка є директором видавництва. Також ми плануємо провести екскурсію для наших гостей в Літературному музеї. Такий захід ми влаштовуємо вперше.


 

ПРОГРАМА:

 

ДЕНЬ ПЕРШИЙ

 

1Лекція Романа Скиби на тему “Ази версифікації”. (Роман Скиба – поет, член НСПУ, лауреат численних літературних конкурсів та премій, шеф-ред Богемного вісника “Культ реванш”).

2. Кава-брейк.

3. Лекція Олександра Вільчинського на тему “Шлях молодого прозаїка”. (Олександр Вільчинський – прозаїк, журналіст, член НСПУ, лауреат численних літературних конкурсів та премій.)

4.Кава-брейк.

5.Екскурсія в Літературному музеї м. Тернополя.

 

ДЕНЬ ДРУГИЙ

1.Майстер-клас Ганни Осадко на тему “Як оформлення книги може зробити її успішною”. (Ганна Осадко – художник-ілюстратор, поетка, прозаїк, редактор видавництва “Навчальна книга “Богдан”).

2. Кава-брейк.

3. Майстер-клас Сергія Пантюка на тему “Як видати свою першу книгу”. (Сергій Пантюк- поет, прозаїк, член НСПУ, редактор “Видавництва Сергія Пантюка”).

4. Кава-брейк.

5. Авторські читання учасників “Весняних літературних вакацій” (модерують Наталія Пасічник і Наталія Мусієнко).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    а коли початок?

    Anonymous reply Anonymous

    25-12.00
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up