Тіна Кароль виконала пісні тернополянина Андрія Підлужного

Тіна Кароль виконала пісні тернополянина Андрія Підлужного
- Хтось має бажання щось в мене кидати? - звернулася до тернопільських глядачів Тіна Кароль посеред свого концерту у Тернополі 19 жовтня.

У відповідь почулися лише гучні аплодисменти. А хтось із залу вигукнув, що якщо кидати, то хіба що квіти.
Тіна нагадала, як два роки тому виступала у Терноплі з туром “Полюс притяжения”.


- Тоді я вийшла на сцену з кошиком яєць, - розповіла вона. - Я знала, що у Тернополі є така звичка. То я взала з собою яйця, щоб відкидатися. Розраховую, що цього разу на концерті нічого такого не буде, - сказала Тіна на прес-конференції перед концертом. В мене сильні хлопці, якщо що (сміється — прим.ред).
Більшість своїх пісень у Тернополі співачка виконала російською мовою. Спочатку навіть звернулася до глядачів по російськи. Втім, хтось із залу натякнув говорити українською. Тіна погодилася.
- Зараз я заспіваю вам три пісні українською, - сказала вона. - Я виправила ситуацію, адже раніше майже не співала українською. Це великий мінус. Я це визнаю. Нарешті я знайшла автора і він з Тернополя. Ці пісні моя гордість.
Три україномовних пісні, які увійшли до нового альобому Тіни Кароль написав тернополянин Андрій Підлужний із гурту “Нічлава”. Почувши таку новину глядачі у залі гучно аплодували.
- Він написав їх вже давно, але не віддавав нікому, - розповіла Тіна під час прес-конференції. - Якось я кажу, давай, що маєш. Мені вони дуже сподобались.


Тернопільський глядач сприйняв “на ура” пісні свого земляка у виконанні Тіни. Особливо усі підспівували під україномовну “Не дощ”.
Тіна Кароль приїхала до Тернополя у рамках свого туру в підтримку нового альбому. Він вийде у листопаді цього року. Співачка розповіла, що працювала над ним два роки. Проте назви альбому артистка ще не придумала. Каже, що чекатиме пропозицій від своїх фанів. До Тернополя Тіна Кароль приїхала з командою з 16 чоловік. Разом з артисткою на сцені виступав балет “Жежель”. Тіна виконала 15 пісень із нового альбому, а також свої попередні хіти. Так глядачі могли насолоджуватись улюбленими “Выше облаков”, “Милый”, “Ноченька”, «Пупсик». Причому деякі з пісень Тіна виконала у новому аранжуванні.
- Мені це дуже подобається, але такі варіанти можна почути лише на концертах, - сказала вона. - По радіо не почуєте ніколи, бо не формат. Загалом я дуже хвилююся, коли представляю нові пісні. Ваші аплодисменти для мене найкраща винагорода.
 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    "у новому оранжуванні" це, звичайно, геніально!

    Anonymous reply Anonymous

    ну, на рахунок голосу, і щось там тупе ще про апаратуру було, - голос тут є, і не абиякий, і на естраду ця дівчина вийшла не з "пающіх трусів" а з хору військового, порийтесь у гуглах, допомагає часом. Писати звукорежисер - це насмішити публіку, дзвінкість голосу - це так можна по базарному щось описувати, сила апаратури - термін явно з сільського клюбу. Низькочастотна складова - а які ще складові ви знаєте? може чули ще щось типу тембр, обертон, форманта? гугліть, гугліть, режисерун-самозванець!
  • Anonymous

    Відразу ж скажу, що я не ксенофоб. Проте, якщо у вас є слух і більш-менш добротна апаратура (або навіть музична освіта, чи самі співаєте), то ви знаєте Як насправді співає дана виконавиця. А відомість Тіни Кароль більше заслужена вдалою рекламою та музикою (правда, не дуже вдало аранжованою). Єдиний козир Тіни - дзвінкість голосу, а сили голосу там немає, там є сила апаратури. Більшість молодих виконавців записуються у студії співаючи дуже близько до мікрофона (через нестачу сили голосу і для посилення низькочастотної складової голосу), І, якщо порівнювати, то та ж Злата Огневич (молодий талант) запросто затне Тіну "за пояс" своїм виконанням.
  • Anonymous

    А ФАЙНЕ МСТО ТЕРНОПІЛЬ так і не заспівала???? Бла приколько як кацапосранські звйозди Тернополя шугаються.Напевне Могильовська нехилу рекламу в Києві про Файне Місто зробила.А так Кароль-АЦТОЙ,я би і задурно на цю мильну оперу не пішов..Це ж категорія поющіх трусов,до якої з пасосом увійшов і наш поющій трус Едік Романюта.Єчим гордитись.

    Anonymous reply Anonymous

    Ти б ротика прикрив, уріл. При всіх мінусах кароль і співає і з народом спілкується так шо дай дорогу. 20 хвилин, візьміть собі в решті решт модератора сайту, який би трохи правив, що тут гопота ксенофобська пише.

    Anonymous reply Anonymous

    Вікуся як ти виразилася ксенофобська гопота таке якраз і сліхає і тарчить від таких пєвічок з Франківська і Коломиї,які одружилися з жидами і стали дуже сталічні.Запамятай такі люди як ти це ксенофобська гопота,а ті які мають нормальний смак і погляди на життя,ті називаються нормальними людьми

    Anonymous reply Anonymous

    Нда. А звідки виплило тут "ксенофоб" взагалі? ніхто ж і не казав шо вона жидівка. чи то вже тепер якшо сказати, шо єврей погано співає, то ти вже ксенофоб)))

    Anonymous reply Anonymous

    У газеті 20 хвилин кожен висловлює свою власну думку. і не такому зачуреному бидлу як ти вчити модераторів.Сходила на концерт поющих трусов,мізки провітрила,так сиди тихо і не тявкай шалава малолітня.Для мене Кароль-АЦТОЙ !!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up