У Тернополі буде Віденський бал: готуйте довгі білі сукні та фраки

У Тернополі буде Віденський бал: готуйте довгі білі сукні та фраки
Віденський бал проведуть у концерт-холі ТРЦ “Подоляни” 31 березня, початок о 21.00. Це вже другий такий бал у Тернополі. Востаннє Віденський бал у нашому місті відбувся чотири роки тому у драмтеатрі. Цього року бал буде набагато масштабніший, обіцяють організатори.

 - Танцювальні номери під час віденського балу покажуть танцклуби Тернополя, - розповідає організатор Віденського балу Євген Грабас. - Окрім того будуть задіяні тернопількі університети. Кожен  з них може показати себе танцем. На танцплощадку вийдуть по 5-6 пар від кожного вузу.

На Віденському балі хореографи проведуть майстер-класи, тож всім охочі зможуть навчитися танцювати. На цій події буде суворий дрес-код. 
- Для чоловіків обв'язково — чорний піджак, біла сорочка та чорні штани, вітається фрак, - каже Євген Грабас. - Для жінок — довгі білі або кремові сукні. Під час віденського балу лунатимуть композиції Моцарта та Шуберта у супроводі оркестру. А пари кружлятимуть у вальсі та полонезі. 

На віденському балі також проведуть благодійний аукціон, кошти з якого віддадуть на дитячий будинок. Триватиме це свято з 21.00 до 1.00. Квитки можна придбати у ТЦ “Подоляни” у кафе Fresh time, або за номером телефону.- 097-60-44-714. Ціна квитка купленого заздалегідь — 100 грн, на місці — 200 грн. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Maryana Balaban

    як співорганізатори заходу хочемо підкреслити деякі ньюанси в цьому матеріалі) по - перше - гроші з благодійного аукціону передаємо не в дитячий будинок, а волонтерам з Тернопільської Самооборони, які більше знають сьогоднішні потреби солдатів на Сході; по-друге- дресс - код не білі і кремові сукні, а довгі сукні будь якого кольору, тому що дебютанти з університетів будуть у білих сукнях!!! Доставте цей коментар будь ласка.
  • Анонім

    Віденський бал ?  А хоча б сало там дадуть ,бо жерти не має що.
  • Анонім

    А мені навіяло, що у такому побожному Тернополі як тільки піст,  то починаються "міси"-танці-шоу...

    Анонім reply Анонім

    Якби ми, тернополяни, були насправді побожними, як любимо себе величати, то , повірте, жили б набагато краще. А то тільки чекаємо, де би то попліткувати, кого би то підставити і обсудити, кого принизити і обманути і т.п.
  • David Starr

    Навіяло: у сільському клубі - пані та панове!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up