Титул "Міс 20 хвилин"-2013 завоювала романтична білявка

Титул "Міс 20 хвилин"-2013 завоювала романтична білявка
Цієї п'ятниці, у нічному клубі "Allure" відбувся грандіозний фінал-підсумок конкурсу "Міс 20 хвилин"-2013. Переможницею стала романтична і водночас запальна Антоніна Богачук.

У зв'язку із  подіями у країні фінал свята доводилось неодноразово переносити, однак ось і настав цей день.

- Сьогодні ми нарешті дочекались свята. - каже Марія Діденко, дизайнер і власниця салону суконь"Орхідея". - після трьох місяців негативу - світлі і позитивні враження.

Цей конкурс був неймовірно позитивним та добрим. Зовсім не відчувалось духу конкуренції чи боротьби за перемогу - дружня та тепла атмосфера панувала між учасницями і під час репетицій, і власне на святі.

Відео дня
> Програма свята передбачала кілька етапів, на яких дівчата демонстрували свої переваги з усіх сторін. Перший - представлення, коли панянки розповідали про свої мрії, прагнення, інтереси та смаки.

- Я мрію бути мільйонеркою, але заробити ці гроші чесно. - зізнавалась одна.

- Люблю запах кави вранці і шум моря - замріяно розповідала інша учасниця.

Другий конкурс - традиційно присвячений талантам тернополянок. Виявилось, що вміння у дівчат найрізноманітніші. І вразили запальними танцями, і до мурашок пройняли піснею, і малювали графіті на футболках та соколів на папері, і пригощали власними кулінарними шедеврами.

{photo_gallery id=3830|}

А одна із конкурсанток похвалилась плодами своїх вмінь уже у наступному конкурсі - виході у купальниках. Адже дівчата, крім купальників, мали на собі чарівний аксесуар - кокошники із квітів, виготовлені їхньою колегою.

А потім був фінальний вихід у вечірніх сукнях, злива подарунків від партнерів та організаторів, безліч теплих слів - і хвилюючий момент оголошення переможниці.

Члени журі зізнаються, що вели бурхливу дискусію, оскільки дівчата були неймовірно чарівні і обирати одну найкращу  - справою виявилось нелегкою. Але все ж рішення прийняли - і минулорічна переможниця Олеся Журенко передала свою корону новій "королеві" - Антоніні Богачук. Віце-міс стали чарівні тернополянки Анна Орел та Ілона Гальчинська.

- Чудове було свято - каже Анастасія Шеремета, тернополянка, яка відвідала вже не один конкурс краси. - Дівчата вродливі, і продемонстрували  багато талантів. Справді дуже сподобалось. А по організації свято у багатьох аспектах перевершило всеукраїнські конкурси, на яких я бувала.

 

Детальніше про свято читайте у газеті "RIA плюс" від 19 березня, а також на сайті у вівторок, 18 березня, о 18-00.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    якщо чесно то переможниця якась така......на 3. в конкурсі брали участь набагато симпатичніші дівчатка.
  • Anonymous

    навіть саму переможницю на фото не видно
  • Anonymous

    шось ті таланти дуже здалеку фотографували,можна було і ближче знімати ))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка 22:00 У Тернополі відкрили меморіальну таблицю захиснику Андрію Мозілю 21:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника, який вчиться ходити після поранення 20:00 У Тернополі на мосту зіткнулися двоє велосипедистів 19:02 ТЦК працюватимуть, а ЦНАПи ще не готові: де тернополянам оновити дані з 18 травня 18:02 Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів 16:45 У Карпатах травмувалася туристка з Тернопільщини 16:00 10 школі Тернополя — 80 років! Як відзначатимуть ювілей? 15:10 Зеленський підписав закон про штрафи для військовозобов’язаних
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up