Партнер рубрики Події

"Андрійко - наша душа, тепер вона мертва" - люди про загиблого правоохоронця (ОНОВЛЕНО)

"Андрійко - наша душа, тепер вона мертва" - люди про загиблого правоохоронця (ОНОВЛЕНО)

З Андрієм Чернятинським у селі Сапогів на Борщівщині попрощались тисячі людей. За спокій його душі молились у старовинній дерев'яній церкві XVIII століття.

 

Згорьована мати не може повірити у смерть сина і кидається на труну. Дружина від хвилювання кілька разів непритомніла, вона вже й не приходить до свідомості. Семирічний синочок Андрія Чернятинського через тиждень піде у перший клас. Батько до цього не дожив.

Previous Next

На похороні Андрія Чернятинського ридають навіть офіцери поліції.

Відео дня

Очільник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол розповів, що клопотатиме у МВС, щоб загиблих правоохоронців - Андрія Чернятинського та Олександра Рудика - представили до отримання державних нагород. У МВС створили спеціальний фонд для підтримки родин загиблих.

Previous Next

На місці постійно чергує бригада швидкої допомоги. Лікарі кажуть, що використали двотижневий запас серцевих препаратів та ліків від тиску, щоб рятувати людей, які побиваються за загиблим поліцейським.

Коли почалась відправа за Андрієм Чернятинським, у Бабинцях вже поховали стрільця Олексу та вбиту ним дружину Оксану. Для подружжя вибрали місця у різних кінцях ряду.


Читайте також: Тисячі людей прощаються із загиблим поліцейським Олександром Рудиком

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Дивлюся і сама плачу(( а як мамі і всім рідним!? Господи дай їм сили пережити таке горе!!!!!!!!!! Вічна пам"ять!!!!!!!((((((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up