Партнер рубрики Події

Брудна родзинка

  • Діана Ярошенко
Брудна родзинка
На даний момент комунальні служби проводять ремонтні роботи пішохідних доріжок та замінюють огорожу навколо водойми. А як щодо очищення ставу? Температура повітря поступово піднімається, флора розмножується і довкола відчувається неприємний затхлий запах. Та й саме озеро «потопає» у смітті. І кому ж воно цим зобов’язане?

Чудове, світле, старовинне місто Тернопіль. Зелений, квітучий, вражаючий… родзинкою міста є легендарний Тернопільський став. Люди звідусіль з’їжджаються аби погуляти навколо нього, на острові закоханих, поплавати водяним плесом на пароплаві або вітрильнику. Влітку, тернополяни та гості міста охоче приходять на став, аби освіжитися та відпочити від щоденних турбот.

На даний момент комунальні служби проводять ремонтні роботи пішохідних доріжок та замінюють огорожу навколо водойми. А як щодо очищення ставу? Температура повітря поступово піднімається, флора розмножується і довкола відчувається неприємний затхлий запах. Та й саме озеро «потопає» у смітті. І кому ж воно цим зобов’язане? Нам. Кожному з нас. Було б чудово, якби нашу «перлину» очистили від усього цього бруду. А поки, санепідеміологи не рекомендують купатися тут і наполегливо просять не забруднювати окрасу міста.

Проблема забруднення стосується не лише ставу, а й усієї території Тернополя. У соц-мережах його звуть осередком звичаїв і культури України, найзеленішим і одним із найчистіших міст. Давайте зробимо Тернопіль кращим!

Відео дня
Діана Ярошенко

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    ви якісь дивні всі такі... для чого тільки даром робити антирекламу місту, та ще й за допомогою неправдивої інформації. А неправдивість стосується конкретно чистоти озера, а не ремонту набережної - якщо проблема і є, то тільки через далба**бів-комунальників, які два роки тому розрегулювали шлюзи і чомусь тепер ніяк не зроблять назад нормально. Поглиблювати водойму звісно ж потрібно, але в плані чистоти вона і зараз чиста і не гірша за інші водні прісноводні ресурси області і країни вцілому. Трішки більше слідкувати не завадило б хіба...

    А те, що Надал робить не по совісті і краде це відомо чи не всій громаді міста.
  • Рома Михайлишин

    нормальний фонтан на озері треба поставити як колись був.а не ту порскалку шо зараз.буде нормальна циркуляція води.
  • Анонім

    Надал один з тих мерів, який не ховався від проблеми ставу: і чистить і зарибнює. Не треба шукати поганого в тому, де сам живеш!

    Анонім reply Анонім

    Бооожже, я розчулився!.. Уявив собі надала, який "зарибнює став"! )))
  • Анонім

    Діанко ту щось не те !!  Кожен день буваю на озері (бо рибак)..і насолоджуюсь цією красою..Водичка чистенька -- як дівоча сльоза..Кожну рибку видно з берега..Качечки плавають...Кораблик ходить взад.вперед..Чайки  кружляють...А повітря ?? Яке свіже повітря завжди біля ставку...Наше озеро ---- це просто приголомшлива красота....Можливо у вас була дуже бурна ніч і ви над ранням опинились біля Березовицьких  відстойників ??

    Анонім reply Анонім

    Слухай, "красота" із гірчичною позначкою. У всіх статтях Надала вигороджуєш. Ти - Олена Надалиха?

    Анонім reply Анонім

    То в яких дівчат такі сльози?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки Від читача 11:32 До уваги внутрішніх переселенців, які оселилися на Тернопільщині, - служба зайнятості створила інформаційний ресурс для ВПО 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята 09:35 Паска, панетоне, коломба: чим відрізняється випічка на Великдень 09:01 Незряча дівчина з Тернополя довірилась молодикові «з інтернету», той обманув її на тисячі гривень 08:01 Чи працюватимуть банки на Великдень та травневі свята: графік 22:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 21:01 Загинув 23-річний воїн з Тернопільщини Павло Мізоцький 20:02 «Халява вічною не буває»: судили посадовця за хабар 500 доларів. За що вимагав і як покарали?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up