Партнер рубрики Події

Для школярів у Тернополі влаштували квест

Тернопільські пластуни навчали школярів розпалювати вогонь, вилазити на скелі та стріляти у п’ятницю, 8 квітня.

Гру квест організували скаути з нагоди “Дня Пласту”, який святкують 12 квітня. Окрім екстремальних завдань, були й веселі, як перегони у мішках.
- А на Козацькому острівці у старшокласників було завдання розпалити вогонь, використавши не більше 10 сірників, - розповідає пластун Любомир Шимків. - Школярі дивувалися, що пластуни мають вміти розпалити вогонь з допомогою одного, максимум трьох сірників. Також старшокласники стріляли з пневматичної зброї. Більшість із них зізналися, що роблять це вперше.
На скельному тренажері у “Пласті” учні долали траси за 15-20 секунд.
- Я вперше одягнув туристичну страховку та виліз на такий тренажер, - каже учень школи №17 Юрій Кучер. - Але в мене вийшло непогано. За 13 секунд вдалося піднятися на стінку і продзвонити у дзвіночок.
До слова, заняття на скельному тренажері у “Пласті”, на вул. Федьковича, 13, проводять кожної середи о 18.00. Участь у них - безкоштовна.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    що-що влаштували!?по-українськи будь-ласка

    Anonymous reply Anonymous

    А це така струйова сучасна мова наших журналістів. Можна ж написати нормально шоб для всіх зрозуміло.

    Anonymous reply Anonymous

    фест-розумію.а квест?може то дуже фест!?)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up