Партнер рубрики Події

Для зустрічі з Порошенком в Тернополі проходять два "блок-пости"

Для зустрічі з Порошенком в Тернополі проходять два "блок-пости"
Понад сотню осіб прийшли на зустріч із президентом України Петро Порошенком у Тернополі 2 квітня. Її планували провести о 11.30, проте через несприятливу погоду літак глави держави запізниться на годину.

Нагадаємо, сьогодні в Тернополі президент запланував 2 заходи - зустріч в облраді та зі студентами педуніверситету. Це - перший візит глави держави в Тернопіль після його обрання на виборах.
Подейкують, що на зустрічі також будуть представляти нового голову Тернопільської обладміністрації, проте офіційної інформації про представлення немає.
Наразі станом на 11.45 год в обладміністрації зібралися депутати різних рівнів, представники райадміністрацій, народні депутати від Тернопільщини. Студенти з прапорцями на вулиці очікують на прибуття президента.

Тим часом у будівлі ОДА люди проходять два пости з оглядом, де перевіряють документи, а також на металошукачах.
О 12 год повідомили, що через неспрятливі погодні умови літак із президентом запізниться на годину.

 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Логинский Григорий

    А яйцем запустити в шоколодного найдется сміливець?

    Анонім reply Логинский Григорий

    А воно йому допоможе? Янеку щось не дуже помогло! Просиліла падлюка в кріслі призидента 4 роки, а скільки напаскудив!
  • Анонім

    Може хтось поставить йому ці запитання:

    - Коли почнемо платити за повітря пане призидент?

    - як назвати те, що робить уряд та Ви пане призидент - геноцид власного народу, чи...?
  • Адамів Сергій

  • Yuriy Pokora

    запитайтесь там в пана Президента коли буде те що він наобіцяв коли виступав по ТВ 4 . будь ласка.

    Анонім reply Yuriy Pokora

    Анонім reply Yuriy Pokora

    я от думаю, що журналісти ТВ 4 повинні це точно запитати і памятати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б`є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: житель Тернопільського району намагався підкупити працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up