Партнер рубрики Події

Готелю в парку не буде

Готелю в парку не буде
Виконавчий комітет Тернопільської міської ради скасував містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки за адресою вул. 15 Квітня у парку Національного відродження. Повідомляє сайт міськради з посиланням на міського голову.

«Три місяці тому, коли розпочалися перші будівельні роботи на даній ділянці, чимало громадських організацій виступили проти цього будівництва. Тоді ми призупинили роботу, перевірили документацію на відповідність діючому законодавству, дослідили європейський досвід, провели ряд зустрічей з громадськими активістами, - розповідає Сергій Надал. – Сьогодні, враховуючи лист КП «Тернопільбудінвестзамовник», виконавчий комітет міськради зібрався позачергово і прийняв рішення про скасування містобудівних умов на початок будівництва екоготелю на вул. 15 Квітня у парку Національного відродження».

Сергій Надал зауважив, що наступного року на цьому місті повинен з’явитися новий спортивний або дитячий майданчик.


 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    ггг, зразу видно - вибори в місцеві ради не за горами...... як не прикро, але чомусь правильні рішення приймаються не за весь час "царювання" - а під кінець, щоб показати які ж ми дбаючі про виборців
  • Анонім

    До речі, Надал завжди дослуховувався до думки громади і там, де це було можливо простистояв забудівникам.

    Gavel Waclav reply Анонім

    ТИ ПІДЛИЗА НАДАЛІВСЬКА...НЕ ДУРИ...ЛЮДИ ВЖЕ ШРЕКА ВИВЧИЛИ...
  • Шкула Андріко

    Чим би не керувалися члени виконкому та міський голова - дуже вольове і правильне рішення. За що, власне, спасибі!!! Виріс біля того парку і ще пам'ятаю його парком без гектарного храму, СТО, мийки, чвураків на 10 поверхів... Тому збереження того дріб'язку, який лишився - важливе завдання!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up