Партнер рубрики Події

Найкращим мафіозі стала студентка медичного

Найкращим мафіозі стала студентка медичного
Серед 30 тернопільських студентів статус найкращого мафіозі виборола студентка першого курсу медуніверситету Наталія Терлецька.

Любителі гри „Мафія” протягом п’яти годин проявляли свою кмітливість, логічне мислення та ораторські здібності 3 квітня.

Фіналісти гри отримали безкоштовний місячний абонемент на гру, а переможниця – футболку із логотипом клубу. Також фото Наталії висітиме у клубі серед фото інших найкращих мафіозі.

Власне, Наталія Терлецька почала грати у „Мафію” з жовтня 2013-го року. Це - перша перемога дівчини. На турнірі студентка була під ніком „Стрілець”.

Відео дня
style="margin-left:36.0pt;"> -         Думаю, що це - не остання моя перемога. Мені ця гра емоцій подобається, - розповідає Наталія. – Чесно кажучи, я просто зареєструвалася, бо давно вже не грала, хотілося згадати цей азарт, смак переживань і відчути свою логіку.

{photo_gallery id=4188|}

Першим здивуванням для дівчини було те, що її  зареєстрували під номером 13. Наталії на цей номер завжди везе, але вона подумала, що це - просте співпадіння. Наступною несподіванкою для неї стало проходження в фінал.

-         А ще більше я була вражена, коли вже сиділа при врученні грамот, і бачила, що з кожним разом я наближаюся до переможного місця, - ділиться враженнями Наталія. - І ось: „Переможницею стає…” - а я сиджу і думаю, що вони мене напевно вирішили розіграти, або забули про мене.

{photo_gallery id=4189|}

Коли назвали нік дівчини і всі почали аплодувати, їй стало дуже приємно. Бо крім перемоги, вона ще й приємно провела час із цікавими і як вона каже, досить „забарикадованими” людьми в цій грі.

До слова, студентський турнір проводять в Тернополі вже втретє.

- Ця гра побудована так, що розраховувати не на фарт, а навчитись висловлювати свою думку, логічно мислити, аналізувати емоції, - розповідає співзасновник гри „Мафія” у Тернополі Тарас Козич. - Ця гра мені більше сподобалась, ніж не сподобалась. Учасники були різними - і новачки, і ті хто вже досить довго грає.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up