Партнер рубрики Події

Одинокі серця запрошують на швидкі побачення

Одинокі серця запрошують на швидкі побачення
Для самотніх тернополян створюють перші у Тернополі “Швидкі побачення”, на яких вони зможуть знайти свою другу половинку. Проект стартує 13 травня. Вартість одного такого побачення 125 грн.

Бажаючі потрапити на вечірку швидких побачень повинні бути старшими 25 років та на момент побачень бути вільними і не перебувати у громадянському шлюбі.

-          Ми запрошуємо людей від двадцяти п’яти років до п’ятдесяти, - розповідає організатор проекту Оксана Бількевич. – Адже в цьому віці люди вже достатньо сформовані та розуміють чого вони хочуть. Це проект для тих, хто орієнтується на створення довготривалих стосунків або для сім’ї.

У рамках проекту будуть вечори для людей віком від 25 до 35 років, від 30 до 40 та від 40 до 50 років. Вечірки проходитимуть у різних ресторанах Тернополя та кожна вечірка буде на конкретну тематику. Організатори побачень обіцяють насичену трьохгодинну розважальну програму. Зокрема, для учасників проводитимуть психологічні тренінги на комунікацію та частування.

Відео дня
> -          Хоча перша вечірка буде лише тринадцятого травня, але зареєструватись потрібно раніше, щоб ми змогли розподілити людей - говорить пані Оксана. - Просто на вечірці повинна бути однакова кількість чоловіків та жінок, щоб ніхто не залишився без спілкування.

Щоб зареєструватись у проекті потрібно зателефонувати за номером 0-67-332-45-45. Вам повідомлять, куди потрібно підійти аби заповнити анкету. У якій необхідно вказати свій контактний номер та підтвердити, що на момент побачень ви не перебуваєте у громадянському шлюбі.

-          Ці вечори не безкоштовні, ціна за одну вечірку з людини 125 гривень, - каже Оксана Бількевич. – Але якщо хтось приведе з собою ще одну людину, тоді вартість одного вечора 99 гривень.

Оскільки це закритий захід, то про місце проведення вечірок організатори повідомлятимуть безпосередньо самим учасникам перед побаченням. Швидкі побачення проводитимуть  або  в п'ятницю ввечері, або у неділю після обіду. Організатори вважають, що такий час буде зручним для людей, які живуть за графіком дім-робота-дім.  

-          Це реальні зустрічі з людьми, на яких кожен може оцінити людину та зрозуміти чи підходить вона чи ні, - вважає пані Оксана. – За декілька годин живого спілкування можна про людину зрозуміти на багато більше, аніж за місяці спілкування у соцмережах.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Свиингер клуб?
  • Anonymous

    якщо привести ще троє не одружених хлопців яка ціна буде? )))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up