Партнер рубрики Події

Міськрада дала відповідь на петицію про безкоштовні тенісні корти у "Топільче"

Міськрада дала відповідь на петицію про безкоштовні тенісні корти у "Топільче"
На електронну петицію щодо безкоштовних тенісних кортів у парку «Топільче» вже дала відповідь міськрада. І ця відповідь, як каже автор петиції Олег Синовець, просто "геніальна".

Нагадаємо, проблема з тенісними кортами у парку «Топільче» тягнеться ще від початку вересня минулого року. Саме тоді виник конфлікт між тенісистами-любителями та інвестором.  В листопаді минулого року Олег Синовець написав петицію у міськраду. 

 "У парку "Топільче" інвестор ФОП Цибульський О.С. планує побудувати платні тенісні корти на місці існуючих громадських кортів. Запропоновані інвестором соціальні години є незручними для мешканців міста, оскільки припадають на робочий час та обідню пору. Тому просимо залишити в безкоштовному користуванні один тенісний корт", - йдеться у петиції. 

Петиція набрала більше 250 голосів – саме стільки потрібно, щоб її розглянули. Врешті на петицію прийшла відповідь від імені заступника міського голови Леоніда Бицюри. Відповідь лаконічна: "В парку "Топільче розташовані два тенісних корти, їх відвідування для мешканців та гостей міста є безкоштовним". Така відповідь здивувала Олега Синовця. Він вважає її некомпетентною або ж, на його думку, проблему просто проігнорували, давши відписку.

- Я планую писати звернення на ім’я Леоніда Бицюри та Сергія Надала, щоб дали мені ґрунтовну відповідь. Або ж піти на особистий прийом до них та поспілкуватися на цю тему, - каже співрозмовник. - Пан Бицюра у своїй відповіді лише констатував факт. Якби він написав, що корти є і залишаться безкоштовними, то тоді питання знімається. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • marijka

    наша міська рада дає всі такі "геніальні" відповіді
  • Oleg Synovets

    Примітивнішої відповіді в житті не отримував. Ось думаю чи це тупість, чи некомпетентність, чи може щось глибше...

    reply Oleg Synovets

    то ви примітив, якщо вам відповіли то ви що ше хочете

    Анонім reply Oleg Synovets

    Це - "великодержавний" пофіґізм!..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б`є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: житель Тернопільського району намагався підкупити працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up