Партнер рубрики Події

Підняли ґвалт про будову в парку

Підняли ґвалт про будову в парку
Плакати з написом “Незаконна забудова” розмістили 14 квітня активісти на бляшаному паркані довкола споруди на зупинці “Парк Національного відродження”, що біля Збаразького кільця.

 

За бляшаним парканом — невелика цегляна споруда. Схоже, там буде магазин чи кіоск. Довкола неї уже починається березовий гай парку.
- Ось ми маємо карту місць, де у парку Національного відродження вже забудували, а де ще планують, - показує карту парку голова ГО УНСО Олексій Станько. - Нам потрібно захистити парк! Адже це - повітря, яким ми дихаємо. Треба, аби люди були активнішими.

{photo_gallery id=4348|} 
Робітників на будові не було і центральна брама була зачинена. А з появою плакату, люди які стояли на зупинці, почали звертати увагу на те, що будується під боком.  

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    ОТ МЕНІ ТАКОЖ ЦІКАВО....як можна в притул до школи будувати висотку??? я вчилася у тій школі....весь день у вікна світило сонце а тепер ......ні ну це вже повний беспридел! ЯК МОЖНА ТАКЕ ДОЗВОЛЯТИ???????????
  • Anonymous

    І тим не менше і про страйки вчителів тої школи я не чув.Хоча вони, вчителі, після будівництва того дому можуть залишитися без роботи, оскільки батьки можуть перевести своїх дітей в інші школи через темні класи...
  • Anonymous

    Мер корупціонер
  • Anonymous

    Для тих хто при владі усе законно але до певної пори. Чи може забули як горіли Тернопільске МВС,прокуратура,суд? Як драпали можновладці за кордон?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up