Партнер рубрики Події

П'яні чоловіки стріляли на дитячому майданчику

  • Ірина Чорна

П'яні чоловіки стріляли на дитячому майданчику
05 липня на масиві Сонячний п'яні чоловіки влаштували стрілянину на дитячому майданчику

   Група чоловіків на дитячому майданчику (вул.Київська, 3) о16.00 -17.00 год.     05.07.2015р., грубо порушуючи громадський порядок, розпивали алкогольні напої прямо на очах у дітвори.

Зухвало та вийнятково цинічно хулігани влаштували безладну стрілянину.

Відео дня

Потім мішенью для пострілів сп'янілих чоловіків слугували порожні пляшки, виставлені на гаражі.

В цей час по стежці, над якою проходила траєкторія пострілів, проходили люди, на площадці гралися діти.

   Мешканці викликали оперативну групу міліції. Працівникам міліції хулігани давали неправдиві свідчення та своєї вини не визнавали, хизувалися «знайомствами в прокуратурі». Проте, відеозапис, наданий мешканцями будинку, беззаперечно свідчить про причетність даних осіб до скоєння злочину (попередньо ст.296 Ч.4 Кримінального кодексу України)

Самооборона Тернопільщини

 

ВІД РЕДАКЦІЇ :
Як підтвердили нам у секторі зв'язків із громадськістю обласної міліції, такий інцидент справді був на вул.Київській. Про нього правоохоронцям у неділю, 5 липня, повідомила мешканка. Жінка розповіла, що невідомі розпивають спиртні напої та стріляють в дворі будинку. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

Міліціонери обстежили місце події, опитали осіб, які там були. Жінка, яка телефонувала до правоохоронців, надала відео, на якому зафіксовано хуліганські дії невідомих осіб, які влаштували стрілянину поблизу дитячого майданчику. Наразі міліціонери встановлюють осіб порушників та з’ясовують усі обставини інциденту.

Дані про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, їх кваліфіковано за статтею 296 "Кримінального кодексу України" – хуліганство.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • ghf

    цікаво було б прізвища та посади героїв почути
  • FARMASI тернопiль

    Ужас.то на бамі то на східному стріляють.до чого котимось....
  • Анонім

    От-от, ви ще зброю легалізуйте, - будемо бавитись всі!
  • Анонім

    от кого треба в ато забирати і зразу ж, без всяких повісток!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up