Партнер рубрики Події

Реанімобіль везли на Схід і... не довезли

Реанімобіль везли на Схід і... не довезли
Реанімобіль, який був призначений для бійців у зоні АТО, вже довгий час стоїть без діла у Тернополі. До того ж, уже без медобладнання.

- Це авто для бійців передали з Скалацької міської лікарні, - розповідає автомайданівець Ігор Василів. - Спочатку його мали завести у Межигір'я і передати одному із добровольчих батальйонів. Один із наших автомайданівців зараз працює там охоронцем і він розповів, що там базується батальйон "Січ", "Миротворець" та ще один медичний батальйон. Кому саме мали відвезти той реанімобіль - невідомо.

Водій, який мав зробити доставку авто у Межигір'я, каже, що завіз цей автомобільна місце призначення, де передав якомусь командиру якоїсь частини.

- Однак зараз це авто стоїть у Тернополі за ринком "Мотор", - каже Ігор Василів. - Як з'ясувалось, авто було несправне, а майстер, який мав його відремонтувати, каже, що немає ніякого зв'язку з тими людьми, які мали привезти авто. Ще за його словами, медобладнання, яке було у цьому авто переставили у інше. Але відкривати авто чоловік відмовляється. Каже - "яке ви маєте відношення до цього?" Загалом дурдом. 

Відео дня

Наразі автомайданівці намагаються з'ясувати, в який саме батальйон везли авто, чому він зараз у Тернополі і де медобладнання з авто.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    ось так майданівці  охороняють  мижигря  /жирно пристроїлись/

     а  нахрена їм в мижигірї автомобіль , кажись якісь договорняки 100%

     відкривати  недозволяє  , значить  автомобіль ,,,має повернутись    власникам
  • Анонім

    совісті не має, якщо ще хоче хтось на цьому нажитись!нехай там і лікується.
  • Ellaa

    приїхали
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 Від читача 09:57 Ефективна співпраця на допомогу людям 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up