Партнер рубрики Події

RIA розіграла між тернополянами три планшети

RIA розіграла між тернополянами три планшети
Гарною традицією останніх років став урочистий розіграш трьох планшетів між тими, хто голосував за домінантів конкурсу «Народний Бренд». Цей рік не став винятком.

Тож наприкінці вечора, після нагороджень, організатор свята Наталія Гевко дістала цілий стос паперу, на якому роздрукували усі номери телефонів тих, хто голосував. 4700 номерів помістились на 50 сторінках. Ведучі свята підходили до гостей вечора і просили назвати цифру від 1 до 50 – щоб обрати сторінку, і від 1 до 55 – щоб визначити номер щасливчика на конкретній сторінці.

Потім телефонували, аби повідомити про перемогу. Перший щасливчик – Руслан Кіндзерський не повірив у свою перемогу.

Previous Next

Відео дня

- Виграв? Чудово. Чудово. Дуже чудово. – розгублено відповідав чоловік, ймовірно, сумніваючись у правдивості повідомлення.

Наступним щасливчиком став теж чоловік – Сергій Парій. Однак після гудків виклику у слухавці пролунав жіночий голос.

-Ні, Сергія не можна. – жваво відповіла співрозмовниця. – Такого тут немає. А в «Бренді» голосувала я. Так, я. А написала, що Сергій, бо на нього зареєстрована сторінка Вконтакті.

Ведучий Андрій Човган скрушно похитав головою, коментуючи складну натуру сучасних жінок, які створюють сторінки в соцмережах під чоловічим іменем і запросив співрозмовницю завітати наступного дня за виграним планшетом.

Третім переможцем – ця гендерна нерівність навіть при виборі Фортуни – знову став чоловік. Роман Грицай розмовляв по телефону чітко і по-діловому.

- Голосував. Переміг? Справді? Дякую. Прийду.

Справді діловий підхід ділової людини.

Наступного дня переможці завітали в редакцію, аби отримати обіцяні подарунки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up