Партнер рубрики Події

Щоб заплатити за газ потрібно вистояти три черги, каже тернополянин

Щоб заплатити за газ потрібно вистояти три черги, каже тернополянин

Прийшовши у “Тернопільміськгаз”, щоб заплатити послуги тернополянину довелось вистояти у трьох різних чергах. З такою скаргою у редакцію “20 хвилин” звернувся Ярослав Кукурічка.

- Пішов я платити за газ, поставили мене в одну чергу, щоб я дав показники, - розповідає  чоловік. - Потім мене відправили в другу чергу, щоб мені написали скільки я маю платити. Ну і в третю чергу, щоб уже заплатити. Три різні черги - це як?

У ДП "Газпостач" ПАТ "Тернопільміськгаз" кажуть, що такі незручності виникають через необхідність збору показників.

- Зараз відповідно до нового кодексу “Тернопільміськгаз” збирає показники, -повідомила заступник директора з постачання та обліку газу підприємства Галина Голоюха. - Вони до 5 травня повинні їх зібрати і передати нам. Тоді ми нараховуємо за спожиті куби. І тому так вийшло, що людина в одну касу подає показник, в іншій дізнається скільки нарахували, а в третю заплатити. 

Відео дня

Читайте також: Цієї зими українцям грітися буде вдвічі дорожче: ціну на газ підняли до 6,9 грн за куб

Показники лічильників для населення можна подавати по багатоканальному телефону: 52-46-95, 52-71-99, 52-63-78, 52-27-30, 52-72-19. Щоб тернополянам було легше додзвонитись, він працюватиме з 8.00 до 20.00.  Для пoдaчi пoкaзiв зa cпoжитий гaз тepнoпoляни мoжyть cкopиcтaтиcя i iншими мoжливocтями. Зpoбити цe мoжнa бeзпocepeдньo y вiддiлi poзpaхyнкiв нa вyл. Митpoпoлитa Шeптицькoгo, 20, пoдaти cвoї дaнi чepeз iнтepнeт нa caйтi gazpostach.te.ua, зa дoпoмoгoю cepвicy eps.te.ua, зa дoпoмoгoю cпeцiaльних cкpиньoк aбo чepeз тepмiнaл "Пpивaт Бaнкy". 

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Денис Хілініч

    показники через інтернет, а плачу на Укрпошті, проблем не мав роки три.
  • Анонім

    eps.te.ua - подати показник

    oplata.te.ua - оплатити.



    Займає 5хв часу. Треба мати карточку для оплат. Можна безкоштовно відкрити.



    Як нехоч - іди і стій в чергах
  • Анонім

    Пишіть перевірену інформацію, телефон 51 95 95 не працює до 20 год і показів не приймає... лише надає інформацію про нарахування, пільги і субсидію...
  • Анонім

    А там взагалі бардак . Я сам ходив лічильник реєструвати ,то це взагалі п....ц такі черги ,що тянуться аж до дверей ,а який шум там стоїть . Саме головне мало інформації де ,що знаходиться .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята 09:35 Паска, панетоне, коломба: чим відрізняється випічка на Великдень 09:01 Незряча дівчина з Тернополя довірилась молодикові «з інтернету», той обманув її на тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up