Партнер рубрики Події

Тернополянин Віталій Пошва лежить у лікарні з опіками та переломом

Тернополянин Віталій Пошва лежить у лікарні з опіками та переломом
Із опіками, переломом та забоями лежить зараз 19-річний тернополянин Віталій Пошва у міській комунальній лікарні швидкої допомоги.

Травми юнак отримав 12 березня на території фірми “Стеллар”. Батько хлопця до компанії не має жодних претензій.
Вибух на фірмі “Стеллар” стався 12 березня близько обіду, повідомив телефоном читач газети “RIA плюс”. Чоловік (прізвище відоме редакції - прим. ред.) розповів, що постраждав хлопець, якого відвезли у лікарню швидкої допомоги.
Юнак з опіками кистей обох рук та обличчя лежить в опіковому відділенні міської лікарні швидкої допомоги.
- Йому зараз не просто. Тому нікого до нього не пускаємо, - каже головний лікар медзакладу Ярослав Чайківський. - Потрапив хлопець до нас 12 березня о 14.00. У нього опіки, переломи та забої. Потерпілий — у стані середньої важкості.
У лікарні кореспондент зустрів батька Віталія Пошви, який опікується сином. Він якраз запитував медсестру про ліки, які вводять хлопцеві через крапельницю.
- У нас усе добре, - коротко відказав чоловік. - Я не маю ні до кого претензій. Ніхто не винен у цьому. Він сам помилився.
На запитання, чи потрібна сім’ї матеріальна допомога на лікування, батько заперечив. Мовляв, їм усе оплатять. Розповісти, чим займався хлопець у компанії, чоловік відмовився.
- Не буду нічого говорити. На практиці він там був, приблизно місяць, - буркнув він.
Тим часом міська прокуратура проводить перевірку за фактом отримання травм на виробництві. Рішення про відмову або порушення кримінальної справи приймуть через 10 днів.
Дирекція компанії “Стеллар” відмовчуєтсья щодо цього випадку.
- Ми нічого не чули про вибух. Хоча ви не перші, хто телефонує і запитує про це. Думаю, що це якась провокація. Ми обов'язково почули б, якби щось трапилося, - запевняє менеджер із роботи з персоналом компанії Мирослава (прізвища не назвала - прим, ред.).
Кореспондент була на території компанії вранці 13 березня. Охорона не заперечувала факту, що до них приїжджав працівник прокуратури. Саме на нього послалися, мовляв, триває перевірка, а тому говорити про випадок не можуть.
- Запитайте все у слідчого прокуратури, - радить охоронець. - Хоча я вас запевняю, тут не йде мова про виробничу травму.
Поспілкуватися із керуючим компанії кореспондентові не вдалося, адже він приймає тільки за попереднім записом.
- Наша компанія утримується від будь-яких коментарів, - повідомили кореспондента телефоном.
Про випадок, який стався 12 березня, нічого не знають ні в управлінні МНС, ні в управлінні Держгірпромнагляду області.
- Ми не обліковуємо випадки виробничого характеру, - стверджує начальник служби пропаганди облуправління МНС Ігор Невінський.
- Нічого не чули про це, - каже керівник прес-служби управління Держгірпромнагляду Володимир Клименко. - Чоловік живий? Ми у Київ повідомляємо тільки про смертельні випадки на виробництві.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    жовта преса, фу!!!!!
  • Anonymous

    Нікому нічого непотрібно-і для чого ти казліна написав оце-о?Самореклама-чи дебілізм?

    Anonymous reply Anonymous

    Реально ти правий взагалі пишуть усяку бредятину, краще про щось би добре написали. Та впринципі це 20 хвилин пишуть усяку х..ню

    Anonymous reply Anonymous

    людина травмувалася на виробництві, а всюди вже все схвачено, тому й відмовчуються....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up