Партнер рубрики Події

У поліції перевіряють, хто повертався із супермаркету на службовому авто

У поліції перевіряють, хто повертався із супермаркету на службовому авто
фото із стор. у "Фейсбуці" Богдана Яремка
Чи використовували тернопільські поліцейські службове авто для поїздки в особистих цілях, виїжджаючи за товарами в супермаркети, тернополяни почують уже невдовзі. Службову перевірку щодо такого випадку у поліції повинні завершити у понеділок, 4 січня.

Приводом для призначення службової перевірки став пост 31 грудня у «Фейсбуці» тернополянина Богдана Яремка із прикріпленими фото.

- Сьогодні трохи закуплявся в «Новусі»: черги, пробки, все як завжди перед новим роком, - написав тернополянин. - Замітив як до «Новуса» під’їхала поліцейська машина, сіла жінка з великими пакетами (напевне, теж закуплялася). Так вийшло, що вони їхали за нами, включили мигалку і сигнали, і почали всіх обганяти. Цікаво, чи можна використовувати службову машину та ще й з використанням спецсигналів для того, щоб доставити когось швидше додому (може і я помиляюсь, і вони їхали по роботі). Номер авто 0620.

На таку інформацію того ж дня відреагував т.в.о начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

- Звичайно, на інформацію прореагую, - відповів пан Богомол. - Призначу службове розслідування та при підтвердженні інформації винного накажу. Це дисциплінарний проступок. 

Як повідомив пан Богомол – службову перевірку у поліції закінчать сьогодні. Про її результати повідомлять у вівторок, 5 січня. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Анонім

    ДЕ РЕЗУЛЬТАТИ РОСЛІДУВАННЯ? ДЕ ДОГАНИ? НАША ПОЛІЦІЯ ЯК І МІЛІЦІЯ МОЖЕ РОЗЛІДУВАТИ РОКАМИ, ТЕ ЩО МОЖНА ЗРОБИТИ НА ПРОТЯЗІ ГОДИНИ (В НОВУСІ Є КАМЕРИ СПОСТЕРЕЖЕННЯ НЕВЖЕ ВАЖКО ПОЇХАТИ І ПЕРЕГЛЯНУТИ) ???

    Анонім reply Анонім

    мені цікаво чи ви свою роботу так правильно виконуєте...чи тільки на словах показати "вот який я класний я ж тріпати язиком тільки вмію"

    Анонім reply Анонім

    Добре що ті мудак написали час, який вони встановили в результаті свого "розлідування", а то перемотувати цілий день було впадло.  Завтра виріжу потрібний кусок і викладу. На відео видно "пасажира" який вийшов з пакунками з новуса і сів у службове авто. Отак наша поліція рослідує, навіть начальства свого не боїться

    Tereshchuk Natasha reply Анонім

    ну і де відео?

    Анонім reply Tereshchuk Natasha

    Відео уже у внутрішній безпеці (це обласне управління - 2-гий поверх)

    Анонім reply Анонім

    Я живу напроти нову маю камеру на балконі, завтра побачите відео
  • Анонім

    на чому має на тому і іздить ПРАВИЛЬНО

    Anonymous reply Анонім

    є ще маршрутки .... немає чого службові машини гробити за для власних потреб, як їде до дитини нехай собі купить власну
  • Anonymous

    в недалекому минулому повз мене проїжджала машина ще в той час міліції, їхала як до дитячої обласної лікарні ..... я сумніваюся що в дитячу обласну міліція їхала з робочим візитом та ще як на мене з перевищенням швидкості, правда без включиних проблискових маячків....

    Анонім reply Anonymous

    Міліція приїде до лікарні, якщо потерпіла - дитина, яка отримала тілесні ушкодження та з приводу цього потрапила до лікарні, до міліції надійшло повідомлення від лікаря про травмовану дитину (якщо характер травми підозрілий) або дитина постраждала внаслідок ДТП. Це стосується і дорослих.

    Anonymous reply Анонім

    приїжджають патрульною машиною ??
  • Анонім

    а всі такі розумні когось контролювати, за собою всі б так дивилися.Всім все не так поліція погана , міліція погана, а якшо шось станеться до кого всі звертаються!

    Anonymous reply Анонім

    Якби був толк від звернень! Силові органи без переслідування меркантильних інтересів і пальцем не поворохнуть

    Лещук Галина reply Анонім

    То точно...Щось станеться, усі: "Поліція!!!" А поліції нема, поліція в супермаркеті скуповується))))

    Anonymous reply Анонім

    в нашу поліцію і міліцію точно не піду

    Анонім reply Анонім

    То ви на службовому авто скуплялися?))

    Anonymous reply Анонім

    малаток ))

    Анонім reply Анонім

    При чому тут погані чи не погані? Нема посади "непоганий поліцейський". Просто зловживати не потрібно!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up