Партнер рубрики Події

У Тернополі "мінували" Укрпошту та Обленерго (ОНОВЛЕНО)

У Тернополі "мінували" Укрпошту та Обленерго (ОНОВЛЕНО)
Близько 11 год 20 листопада у центральному відділенні Укрпошти в Тернополі рятувальники шукали бомбу. Через кілька годин, близько 12.50 рятувальники отримали повідомлення про "замінування" вже в Обленерго. В обох установах "бомби" не було. А фальшивий дзвінок поступав із Луганщини.

Нагадаємо, це вже не перший випадок "мінування" адмінбудівель у Тернополі. Такі дзвінки про бомбу вже тричі приходили в обладміністрацію і раз на залізничний вокзал. Цього об'єктом жартів телефоністів зі Сходу стали дві нові установи.

Спочатку повідомлення про замінування стосувалося Укрпошти. Відтак рятувальники, сапери, правоохоронці та інші профільні служби перевіряли приміщення пошти. Працівників евакуювали, територію навколо приміщення закрили попереджувальною стрічкою.

Станом на 12 год., як бачила кореспондент 20minut.ua люди вже спокійно входили та виходили з Укрпошти. 

- Близько 11 год нас вивели з офісу, - розповідає працівниця пошти. - Тут були працівники міліції і пожежники. десь хвилин сорок вони обшукували приміщення. Але, мабуть, усе гаразд, бо десь за годину нам сказали, що можна заходити на свої робочі місця.

Потім поступив дзвінок про замінування Обленерго.

Читайте також: Обленерго і Укрпошту "мінували" з Луганщини

Відео дня

Як повідомили у прес-службі управління ДСНС у Тернопільській області, рятувальники виїжджали на Укрпошту та Обленерго, проте жоден із дзвінків про замінування не підтвердився. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки Від читача 11:32 До уваги внутрішніх переселенців, які оселилися на Тернопільщині, - служба зайнятості створила інформаційний ресурс для ВПО 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята 09:35 Паска, панетоне, коломба: чим відрізняється випічка на Великдень 09:01 Незряча дівчина з Тернополя довірилась молодикові «з інтернету», той обманув її на тисячі гривень 08:01 Чи працюватимуть банки на Великдень та травневі свята: графік 22:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 21:01 Загинув 23-річний воїн з Тернопільщини Павло Мізоцький 20:02 «Халява вічною не буває»: судили посадовця за хабар 500 доларів. За що вимагав і як покарали?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up