Партнер рубрики Події

У Тернополі патрульні роблять велосипедну базу даних

У Тернополі патрульні роблять велосипедну базу даних
Тернопільська патрульна поліція вирішила запровадити велосипедну базу даних, щоб легше було знайти вкрадений двоколісний транспорт. Зараз у цій базі даних є уже більше 100 велосипедів.
Завдяки цій базі даних поліції уже вдалось розкрити крадіжку велосипеда, повідомляє заступник начальника патрульної поліції Олег Сороковий. 
- Якщо патрульний зустрічає велосипедиста, то підходить до нього, пояснює, що ми робимо і для чого, - говорить пан Сороковий. – Фотографує велосипед та записує особисті дані власника. Ми ці дані вносимо у базу даних для того, щоб у випадку крадіжки цього велосипеда ми змогли його знайти.
Власники велосипедів можуть і самі підійти з таким проханням до будь-якого патрульного.
- Це суто наша ініціатива, - додає начальник патрульної поліції Тернополя Володимир Струк. – Ми не маємо повноважень запроваджувати таку базу дану по всій Україні, але, можливо згодом вона буде всеукраїнською. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    A jaki dani jim davatu jakscho v tebe y vlasnisti vzhe je vkradenuj rover
  • Анонім

    Крім фото велосипеда і даних власника варто заносити в базу заводський номер рами. Тоді 100%-на гарантія встановлення походження автомобіля.

    Анонім reply Анонім

    мав на увазі  встановлення походження велосипеда по аналогії з він-кодом автомобіля
  • Людмила Лукіян

    дуже добре, а то минулого літа у мене вкрали велосипед, писала заяву, телефонувала, і ....ніяких результатів.

    ще б навчити людей перед купівлею перевіряти чи не крадений велосипед.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:02 Один квиток може коштувати до 200 гривень: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up