Партнер рубрики Події

У Тернополі шашлики можна пекти тільки в парку «Загребелля»

У Тернополі шашлики можна пекти тільки в парку «Загребелля»
На відпочинок із вогнищем та шашликами тернополян закликають їхати за місто. У міськраді нагадують, що ні в якому разі не можна смажити м’ясо у парках Тернополя.

Ані парк «Топільче», ні ім. Шевченка та «Національного Відродження»  – не є місцями для розведення вогнища. Там робити таке заборонено. 

- Єдиним місцем, де можна розпалювати вогнище у Тернополі є парк «Загребелля»,  - каже заступник начальника управління житлово-комунального господарства міськради Олег Соколовський. - Але нагадую, не залишайте за собою сміття та дотримуйтесь правил пожежної безпеки. А найкраще на пікніки їхати взагалі за місто. 

Також пан Соколовський нагадує, що зараз активізувалися кліщі, тож потрібно оберігатись від них. Коли збираєтесь на природу, беріть з собою спреї проти кліщів, одягайте речі, які закривають тіло, а після повернення з відпочинку не забудьте струсити одяг. 

А куди ви зазвичай їздите на пікніки? Про місця для відпочинку пишіть у коментарях під публікацією. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Никипорец Ольга

    де знаходиться парк Загребелля?
  • Назар Щур

    а де такий парк *Заребелля*??))
  • Анонім

    ага, надаляка огородила частину парку топільче біля ставка, де пелікана вбили, і там вже не перший рік мангали стоять. Про що ви пишете??? надал - йло, во сволота - лайно!

    Назар Щур reply Анонім

    100%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Великодні ярмарки в Тернополі: що та за скільки продають. Перевірили журналісти «20 хвилин» 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up