Переможцям весільного фотоконкурсу – готель, аквапарк і поїздка на лімузині

Переможцям весільного фотоконкурсу – готель, аквапарк і поїздка на лімузині
Цікаві призи чекають переможців фотоконкурсу "Весілля по-тернопільськи", які організовують сайт 20minut.ua та газета "RIA плюс".
Три пари-переможців конкурсу отримають призи від готельно-розважального комплексу "Алігатор" та весільного салону "Кароліна", розповідає керівник відділу промо Тернопільської філії Медіа Корпорації RIA Наталія Гевко.

- Так за перше місце подружжя отримає пакет "Весільний", - каже вона. - Вас чекає доба казкового відпочинку в двокімнатному номері "Люкс" готелю "Алігатор". А також унікальний масаж-пілінг для обох молодят тривалістю до 60 хвилин. Проводиться він безпосередньо в турецькій лазні Хаммам.

Пара, яка посіла друге місце в подарунок отримає на добу номер "Напівлюкс" та день водяних розваг в аквапарку "Лімпопо". Там є 3 басейни, 5 водяних гірок довжиною від 3 до 32 метрів, 2 водяні атракціони довжиною 82 та 160 метрів, а ще гідромасажі та зона джакузі. Бронзові призери отримають цілий день розваг в аквапарку "Лімпопо".

Окрім того, подарунки для переможців  фото-конкурсу підготував і весільний
салон "Кароліна". Головною метою їхнього партнерства є допомогти парам відчути себе найкрасивішими і найщасливішими.

Як стверджує Наталія Гевко: "Конкурс був створений для того, щоб подарувати парам-переможцям відчуття справжнього медового місяця. Це буде здійснено завдяки чудовим подарункам, які надає весільний салон "Кароліна". Родзинкою цих призів є те, що всі три пари, що займуть переможні місця, отримають однакове свято, але своєрідні та незабутні для кожного спогади. Їм буде надана незабутня поїздка на лімузині, який є невід'ємним атрибутом неповторного весілля. В автомобілі вони знайдуть повністю укомплектований бар, що допоможе відсвяткувати яскраву перемогу. Доповнять торжество вишуканий фуршет з шампанським, цукерками та фруктами, який молодята зустрінуть під час романтичної прогулянки на теплоході Тернопільським ставом. А професійна фотосесія допоможе продовжити свято, запам'ятати його на все щасливе подружнє життя та хвалитися своїми досягненнями дітям та внукам."

Відео дня
Та найголовніший подарунком, що чекає закохані пари, є сюрприз, який готує для них весільний спонсор. Але це вже нехай залишається таємницею, як для конкурсантів, так і для наших читачів, до визначення переможців, яке відбудеться у весільному салоні "Кароліна".

Нагадаємо, свої весільні фотографії на конкурс "Весілля по-тернопільськи" надсилайте на електронну адресу [email protected]Обов'язково вкажіть свої контактні дані - імена та прізвище молодят, номер мобільного телефону. Фотографії приймаємо з 9 червня до 30 липня.  Голосування триватиме з 1 до 10 серпня. 

 

Коментарі (1)
  • Anonymous

    а на даний час голоси не приймаються?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Великодні ярмарки в Тернополі: що та за скільки продають. Перевірили журналісти «20 хвилин» 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up