Партнер рубрики Допомога

Тернополяни можуть звернутись до канадських хірургів. Лікування - безкоштовне

Тернополяни можуть звернутись до канадських хірургів. Лікування - безкоштовне
Якщо ви або хтось із ваших близьких отримали поранення під час бойових дій на Сході України або ще на Майдані, то можете звернутися за допомогою до канадських хірургів. Вони будуть працювати в Україні, а саме в Києві, з 8 по 17 травня. Для візиту до них треба попередньо зареєструватись.

Місія канадців оперуватиме постраждалих учасників Майдану та військовослужбовців. За допомогою можуть звернутись і цивільні. 

- До Києва медики прилітають 8 травня, а 9 проводитимуть консультації, - каже лікар Оксана Сивак. - Ну і 10 травня почнуть уже оперувати. Усе лікування проводитимуть на базі головного військового клінічного госпіталю. 

Фахівці з Канади виправлятимуть пораненим посттравматичні дефекти: лицьові та черепні дефекти та деформації, післяопікові рубцеві контрактури, рубці, дефекти та деформації верхніх кінцівок.

Відео дня

- На консультації можуть звертатись потерпілі з іншими травмами, щоб третя місія хірургів уже мала на увазі, яке саме лікування їм потрібне, - пояснює пані Сивак. - Записатись на консультацію можна за номером гарячої лінії до 8 травня. Але це - не кінцева дата запису. Бажаючі зможуть звернутись за допомогою під час роботи хірургів до 17 травня. 

За словами Оксани Сивак, обмеження в кількості пацієнтів немає. Наразі за допомогою звернулось близько 20 потерпілих. Окрім військовослужбовців Збройних сил України, бійців інших структур та добровольчих батальйонів, потерпілих на Майдані, хірурги можуть оперувати і цивільних. 

- Минулого разу було шестеро цивільних і їм теж надали допомогу, - каже жінка. - Для отримання фахової допомоги радимо мати з собою медичну виписку із зазначенням діагнозу, бажано мати або рентгенівський знімок, або комп’ютерну томографію, аби лікарі, які в Канаді чітко розуміли потреби, тобто які конкретно матеріали знадобляться. 

Довідка

Детальна інформація та запис на консультацію за номером 067-407-87-07. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Простих смертних туда не пустять ,не та в нас країна щоб так на халяву лікуватись ,не та в нас культура помогати ближчому свому .,  і  там буде блат..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up