За малюнок до Дня Миколая – пазли, доміно і набори для творчості

За малюнок до Дня Миколая – пазли, доміно і набори для творчості
Діти зі Станції Юних техніків взяли участь в конкурсі малюнків до Дня Святого Миколая - вони надіслали на електронну адресу в редакцію свою роботу і отримали за це подарунок.
15 дітей сьогодні отримали призи від газети „RIA плюс» та сайту 20minut.ua. Це діти, які займаються в гуртку інформатики Станції юних техніків.

Хлопчики отримали доміно, 3D-пазли, а дівчинка – набір для виготовлення прикрас.

8-річний Максим Мазур і 9-річний Віталій Вирста зраділи виграним 3D пазлам.

- Мій Миколай вийшов ніби справжній, - розповідає Максим Мазур.

Відео дня

- А мій чуть-чуть ніби справжній, - додає Віталій Вирста.

Діти зі станції юних техніків часто беруть участь в різноманітних творчих конкурсах.

- Ми вже не перший рік беремо участь в конкурсах від „RIA плюс» та сайту 20minut.ua, - розповіли керівники гуртка інформатики Станції юних техніків Ніна Лозова і Ольга Підлатюк. – І цього разу діти малювали лист до Святого Миколая і дуже задоволені отриманими призами.

Загалом у конкурсі малюнків відзначили 130 діток.

Нагадаємо, з 17 листопада по 17 грудня газета «RIA плюс» та сайт 20minut.ua проводили конкурс малюнків до Дня Святого Миколая. У цей час кожна дитина могла надіслати нам свою роботу і отримати за це подарунок. Умови конкурсу були дуже простими – потрібно було намалювати малюнок-бажання до Святого Миколая і самому чи за допомогою батьків надіслати його в редакцію на електронну адресу [email protected]. Малюнок в жодному разі не повинен був бути відретушованим у фотошопі, чи в будь-якій іншій комп’ютерній програмі. Обов’язково потрібно було вказати у листі ім’я, прізвище та вік дитини, і подати її фотографію. Усі роботи було розміщено на сайті 20minut.ua. Автори робіт отримали подарунки від партнера конкурсу - дитячого магазину «Сонечко», що знаходиться за адресою: місто Тернопіль, вул. Богдана Хмельницького, 9а.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята 09:35 Паска, панетоне, коломба: чим відрізняється випічка на Великдень 09:01 Незряча дівчина з Тернополя довірилась молодикові «з інтернету», той обманув її на тисячі гривень 08:01 Чи працюватимуть банки на Великдень та травневі свята: графік 22:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up