На Тернопільщині - ще одна втрата. Загинув Володимир Гарматій

На Тернопільщині - ще одна втрата. Загинув Володимир Гарматій
Наш земляк Володимир Гарматій таки загинув в зоні АТО. Інформація підтвердилася у четвер, 31 липня.

Нагадаємо, звістка про смерть 22-річного мешканця Чернелева-Руського Тернопільського району, який служив на Сході, прийшла ще 25 липня. Проте тіла військового тоді так і не знайшли, тому друзі та рідні Володимира до останнього вірили, що він - живий.

Вони розповсюджували інформацію про хлопця у соцмережах та просили усіх допомогти у пошуку нашого земляка.

Втім, тіло Володимира знайшли у Дніпропетровському морзі. Його брат одразу ж виїхав на опізнання. На жаль, інформація, що це - саме Володимир Гарматій, підтвердилася. Тіло Володимира вже везуть додому.

Відео дня

Володимир Гарматій служив у 72-й бригаді під Сєвєродонецьком. Юнак був мобілізований у армію ще в квітні цього року.

Колектив 20minut.ua висловлює співчуття рідним та близьким хлопця з приводу важкої втрати. Вічная пам'ять герою...

Коментарі (8)
  • Ірина

    Як жаль матір,яка похоронила ту дитину,як жаль його що ще так багато не втигнув...Чому таке коротке життя у такого хорошого хлопця...?????Ніколи не зрозумію як земля носить таких людей як путін,янукович,медведєв а небеса забирають таких сміливих,мужніх,просто хороших людей як Володя Гарматій????

    Царство йому небесне!!!!!!!!Слава Герою України,Володимиру!!!!!!!
  • Маліброда Людмила

    не 22, а 21 рік! 4 серппня мало б виповнитися 22! І "Герою" пишеться з великої букви!





    Вічна память... Володя вдома...
  • Тернополянин

    Чому Надал не йде воювати, а так гарно говорить?
  • знаю Чернелів

    земля йому пухом... щирі співчуття рідним та близьким

    Він загинув за всіх нас, як страшно  чути такі страшні новини...

    олігархи сидять при кондиціонерах в затишних кабінетах , а прості пацани  гинуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up