Тернополянин розсмішив коміків на 50 тисяч гривень

Тернополянин розсмішив коміків на 50 тисяч гривень
Тернополянин Михайло Муха розсмішив коміків на 50 тис. грн.
Чергова спроба тернополянина Михайла Мухи вразити суддів гумористичного шоу “Розсміши коміка” увінчалася успіхом. Музичні мініатюри талановитого земляка принесли йому виграш у розмірі 50 тисяч гривень.

Михайло настільки вразив жартівників “95 кварталу”, що вони попросили його повернутися на сцену та закінчити свою музичну мініатюру. До речі, “кварталівці” роблять це доволі рідко.
Для тернополянина це вже не перша перемога у даному шоу. До цього він вже вигравав 20 тисяч гривень, які, як каже, витратив на придбання нового холодильника. Михайло побажав усім учасникам “Розсміши коміка” віри в себе та власні можливості. Також він зазначив, що потрібно працювати над розвитокм своїх вмінь.
Наразі у Михайла є проблеми зі зв'язком. Як тільки нам вдасться поговорити, ми обов'язково розповімо детальніше про нього та його досягнення в інтерв'ю на нашому сайті та на шапальтах газети “RIA плюс”. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • my_nick

    Плоский москальський гумор. Україна втратила навіть свою культуру, не кажучи вже про державу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up