Партнер рубрики Новини компаній

ДЕНЬ КАР’ЄРИ «PROFІ DAY» для молоді та вимушених переселенців (новини компаній)

ДЕНЬ КАР’ЄРИ «PROFІ DAY» для молоді та вимушених переселенців (новини компаній)
Як говорить молодіжна народна мудрість, розумні студенти шукають роботу навесні, а мудрі - ще восени. Отож, Молодіжний центр праці запрошує тих, хто вже сьогодні задумується про своє професійне майбутнє, взяти участь у ДНІ КАР’ЄРИ «PROFІ DAY». Захід відбудеться 10 жовтня в УД “Перемога”. В програмі: ярмарка вакансій, виставки компаній-роботодавців та навчальних закладів, спеціалізовані тренінги та майстер-класи для молодих фахівців.

Учасники також матимуть можливість:

-  пройти співбесіду та отримати роботу;

- отримати індивідуальну кар’єрну консультацію;

- пройти професійне тестування.

Реєстрація роботодавців, відвідувачів та волонтерів на  сайті http://profitday.info/

Детальну інформацію можна отримати в Тернопільському обласному молодіжному центрі праці: 098 711 19 21, centrpraci@gmail.com

Захід організовано в рамках Всеукраїнського проекту ДЕНЬ КАР’ЄРИ «PROFІ DAY» за ініціативи ВМГО «Молодіжний центр працевлаштування» та за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

P.S. То ти і далі продовжуватимеш безрезультатно розсилати своє резюме або з острахом вирушатимеш на співбесіду в сумнівну компанію чи нарешті наважишся піднятися на щабель по своїй кар’єрній драбині?:)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • ghf

    знайти роботу в країні, де з кожним роком все менше виробляється, а все більше перепродується?
  • Анонім

    Від цих показових заходів робочих місць не стане більше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up