Анна та Дієго ледь не вбились через вибоїну

Анна та Дієго ледь не вбились через вибоїну
Пробив два колеса та виїхав на зустрічну смугу мало не втаранившись “у лоб” з зустрічним автомобілем львів’янин Роман Терлецький на вулиці Богдана Хмельницького у Тернополі. Колеса буквально вибухнули через те, що чоловік в’їхав у яму глибиною 15 сантиметрів та з гострими краями, яку зробили працівники дорожніх служб

На пасажирських місцях БМВ пана Романа, їхали жителі Аргентини, які приїхали на Тернопільщину шукати родичів. 

  • Аргентинці з українським корінням Анна та Дієго були шоковані таким недбальством на дорогах своєї історичної батьківщини, — каже Роман Терлецький. — Адже, якби це не була вечірня пора, коли рух на цій вулиці не такий жвавий і я рухався з швидкісттю більшою ніж 50 кілометрів за годину, пригода могла б закінчитися “лоб в лоб” з якимось автомобілем і навіть смерттю.

    У автомобілі була лише одна запаска. Тому йому довелося залишати свою машину на вулиці, та їхати уночі шукати СТО, на якому б продавали колеса, що підходять для його марки автомобіля.

Поки водій порався біля свого авто до пів другої ночі, іноземці до прибуття інспекторів ДАІ очікували біля авто — обнявшись пили каву, наче після авіакатастрофи.

Відео дня
> Патруль ДАІ, якого викликав Роман, задокументував пригоду. Правоохоронці виміряли яму, сфотографували пошкоджені колеса та взяли покази свідків. Водій зараз готує позов до суду, щоб відшкодувати збитки — два колеса до його автомобіля коштують близько тисячі гривень. Як оцінити моральні збитки та загрозу життю, чоловік поки не вирішив. Поки радиться з юристом як це краще зробити.

 У департаменті ЖКГ, відділ технагляду якого відповідає за ремонт доріг, стверджують, що якби автомобіль рухався з дозволеною швидкістю, такого б не сталося. 

  • Якщо їхати з швидкісттю до 60 кілометрів на годину то ці ями можна легко обїхати, — каже начальник відділу технагляду ЖКГ Василь Ясеновський. — А цей водій, імовірно, рухався швидше, тому все й сталося.

     Начальник запевнив, що ще нещодавно знак з попередженням, що на трасі ведуться ремонтні роботи висів, але його зірвали хулігани.

 Ями, як повідомив Василь Ясеновський, утворилися в процесі ремонту дороги — афальт зрізали, а замостити його поки не можуть, через погоду. Заасфальтують ями ж найближчими днями — тільки почнеться хороша погода.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (36)
  • Anonymous

    Ще один бігборрд з лицем п.Заставного треба поставити по вул. Лучаківского. Це буде своєрідний попереджувальний знак типу " Увага, при проїзді даною вулицею тримайте язик за зубами , ато ВІДКУСИТЕ"
  • Anonymous

    В польші такого нема.там зима не зима дороги чисті і світять про ями і мови неможе бути. От з кого треба брати приклад!!!!!!!!!!!
  • Anonymous

    Пропоную вул. Тернвського переіменувати на вул. Р. Заставного (прохання розглянути на сесії міської ради)

    Anonymous reply Anonymous

    та ні.....там треба повісити бігборд з його рилом, шоб люди бачили хто винен
  • Anonymous

    не в тему, але мене поперло - подивившись на фотку і назву статті якби незнав феника то подумав шо то дієго, а анна його фоткала
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки 19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики 16:40 Тернопільським немовлятам подарували перші вишиванки 16:00 На два дні перекриють рух транспорту через «горбатий міст» у Тернополі 15:05 Як тернополяни День вишиванки відзначили: репортаж play_circle_filled photo_camera 14:30 Тернопільські рятувальники у вишиванках: «вишиваємо» перемогу разом photo_camera 13:40 Смертельна ДТП біля Старого Вишнівця — зіткнулися дві легківки 13:03 У краєзнавчому музеї виставка борщівських вишиванок та ярмарок народних умільців photo_camera 12:30 Студенти педуніверситету долучились до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» 12:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі 11:20 До смерті побив знайомого — підозрюваному загрожує до 10 років тюрми 10:50 Тернополяни у вишиванках: добірка фото з соцмереж 10:15 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці безкоштовний 10:07 Автопрокат у Тернополі: Вибір автомобілів та умови оренди від компанії «Rent_Cars_Ternopil» (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up