Біля залізничного вокзалу перекинувся автомобіль

Біля залізничного вокзалу перекинувся автомобіль
Неподалік тернопільського залізничного вокзалу трапилася аварія у вівторок, 18 серпня, близько 10.30.

Деталі ДТП невідомі. У соцмережах свідки події пишуть, що аварія трапилась через перевищення швидкості.

Фото із соціальних мереж.

Журналісти розшукали очевидців цієї ДТП.

  • Я їхав у таксі і побачив, що машина перекинулась, - розповів очевидець ДТП пан Павло (прізвище чоловік просив не називати. Повні дані є в ред.). – Зупинились, разом з таксистом підбігли до авто. В цей момент до перекинутої іномарки почали збігатись люди.

Разом з іншими чоловіками намагались витягти водія з машини. Посадили на асфальт поруч. На вигляд, каже чоловік, травм у нього не було, скоріше водій перебував у шоковому стані.

Відео дня
  • Я особисто не відчував, але таксист сказав, що чув від водія запах спиртного, - каже пан Павло. – Як на мене – чоловік просто після пережитого перебував у шоковому стані. Хтось почав дзвонити до міліції, «швидкої», але на місці з’явився якийсь незнайомець. Я так зрозумів – колега водія з перекинутого авто. Він попросив нікуди не дзвонити. Запевнив,  що з водієм все гаразд, а машину зараз заберуть.

 Незнайомець, кажуть свідки, відвів водія за кут – в напрямку банку «Хрещатик». Люди тим часом намагались дістатись двигуна, аби його вимкнути. Бо весь цей час авто було заведене. І небайдужі побоювались, аби не вибухнуло чи не спалахнуло.

  • Що було далі – не знаю, ми з таксистом поїхали, бо основним було допомогти водієві та простежити, аби ніхто не постраждав, - каже Павло. 
    У ДАІ поки що аварію не коментують. Кажуть, офіційної інформації наразі немає. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    За кермом був пяний ублюдок.....добре що падлюка нікого не травмувала...

    Анонім reply Anonymous

    Знаю ту ситуацію, хлоп іхав швидко не поза 100 а 90,  віхав в люк колесом і він провалився,а далі діяли сила земного тяжіння і кінетична енергія. Він був тверезий, а то шо ледь йшов, то після такого добре що ходити зміг, руку зламав.  Автодор спригнув, каже що вони не винні,там щось дощі підмили, а заварити не можуть. То вже не одне ДТП на тому люку

    Анонім reply Анонім

    нема там люка
  • Анонім

  • Анонім

    не було там ніякої дами то підстава. то був пяний мужик
  • Анонім

    той чоловік був пяний. його зразу забрали друзі, напевно такі самі як він. на ногах стояти нормально він не міг. А якщо б в той час проходили пішоходи по тротуару?????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up