В Березовиці вночі насмерть збили пішохода (ОНОВЛЕНО)

В Березовиці вночі насмерть збили пішохода (ОНОВЛЕНО)
Смертельне ДТП трапилося вночі у вівторок, 18 серпня, близько 20.40 год. на вул. Микулинецькій. Про це в редакцію 20minut.ua повідомив читач. Пішохода збив джип, але чи на "зебрі", чи за нею - поки невідомо.

- Аварія недалеко від авторинку в Березовиці, біля автосалонів, - каже читач. - Кажуть, людину збили насмерть...

Повідомлення про аварію ДАІ отримала о 20.40 год.

- Водій 1985-го року народження, кермуючи автомобілем Renault Koleos, на вул.Микулинецька, 106, допустив наїзд на пішохода-пенсіонера, - повідомили кореспонденту 20minut.ua в обласній ДАІ. - Від отриманих травм чоловік 1953-го року народження помер на місці - іще до приїзду швидкої. Загиблий пішохід - із Березовиці.  

Відео дня

Наразі в ДАІ не кажуть, чи переходив пенсіонер дорогу на пішохідному переході, а чи за ним. У водія джипа взяли кров на аналіз алкоголю. Тривають слідчі дії.

А загалом за останню добу в Тернопільській області трапилося 4 ДТП, в цих аваріях один загинув, а троє отримали травми.

Якщо вам щось відомо про дану аварію - пишіть у коментарях до статті.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Анонім

    Знаю потерпілого, точніше знала. Хороший був дядько. А водій син прокурора. Знаю ту родину також. Дядько його недавно "прославився". Був директором училища. Тернополяни здогадаються.
  • Анонім

    Водію 25 років, водій їхав на великій швидкості, зупинився тільки тоді, коли побачив людину на капоті. Чоловік помер за декілька хвилин. Водій був тверезим та одразу визнав, що завинив. Родичі загиблого, за попередніми даними, не звинувачують водія (за вчорашніми даними)
  • Фенц Вадим

    Там місцевіть не освітлюється а водій швидко їхав не встиг зреагувати
  • Анонім

    Так так мажори тільки на РЕНУХАХ їздять! ТОЧНО! Мажор не мажор!!!Яка різниця?! А якщо водій не винен?! І як варіант пішохід був неадекватний!!! То що тоді?! Я бачу деякі коменти писали люди, які за кермом лише фото робили!!!((( і ще перед тим як писати всяку єрунду, то поцікавтесь як все відбувається ось тут _____http://autofun.com.ua/korusne/yak-rozrahuvaty-halmivnyj-shlyah-avtomobilyaformula.html ....Я водія не захищаю, просто перед тим як писати думайте...

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up