Фото дня: В Тернополі завершують ремонт дамби

Фото дня: В Тернополі завершують ремонт дамби

На частково перекритій ділянці мосту на вулиці Руській досі ускладнений рух. Наразі тут вкладають бетонні блоки, аби відремонтувати шлюзні канали.

Транспорт тепер пускають вже відремонтованою ділянкою мосту, доки на іншій смузі триває ремонт. Окрім цього тут відремонтували пішохідну доріжку, встановили огорожу.

Фахівці запевняють, що міст витримав би без ремонту не більше року, адже уже відбувся частковий прорив несучих конструкцій.

Нагадаємо, ремонт дамби розпочали в перші дні липня.  За сприятливих погодних умов масштабну реконструкцію дамби Тернопільського ставу планують завершити у жовтні.

Відео дня
div>

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олег Кубіцький

    Яке там завершують, як лише розпочали, до Надставної церкви, ще ооой, як даалеко, з такими темпами робіт , у наступному сторіччі може завершать!
  • David Starr

    Буде ремонт усієї дамби, чи тільки мосту?

    Олег Кубіцький reply David Starr

    По якої холєри той міст, якщо по дамбі проїхати не можна!?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up