У підприємця з Тернополя відібрали приміщення

П’ять приміщень, що раніше перебували в оренді Торгового дому "Тернопіль", на сесії міськради затвердили до приватизації шляхом продажу на аукціоні.

- Орендар порушував умови угоди, заборгував у казну чималі суми – від 20 до майже 50 тисяч за оренду кожного з приміщень, - пояснив міський голова Роман Заставний. – Більше того, щодо одного з магазинів – на вул. В.Чорновола, новий власник фактично спробував учинити рейдерську атаку. Але нам вдалося зберегти майно у комунальній власності.
Рішення міськради про продаж нежитлових приміщень з аукціону зокрема стосується магазинів на вул. Чорновола, 14 (45,7 кв. м), Тарнавського, 18 (195,2 кв. м), Родини Барвінських, 14 (192,0 кв. м), просп. С.Бандери, 84 (318,9 кв. м), а також підвального приміщення на вул. Кардинала Сліпого, 1 (169,4 кв. м).
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    підприємець Іван Стеців "Торговий дім тернопіль" ганьбаааааааа
  • Anonymous

    Хоть я не за Заставного але на рахунок даного підприємця я підтримую його дії нахабнішого ніж він мабуть у Тернополі ненайдеш він винен купу грошей не одному поставщику продукції і не заодин рік поставок сам катається на крутому джипу а людям неплатить гнати таких в три шиї підприємців

    Anonymous reply Anonymous

    ЯКЩО ЦЕ ПРАВДА,ТО ТОДІ Я ВАС ПІДТРИМУЮ.Я НЕ ЗНАЮ ЦЬОГО ПІДПРИЄМЦЯ.АЛЕ ПОВІРТЕ, З ПІДПРИЄМЦІВ ЗАРАЗ ВИТИСКАЮТЬ ВСІ СОКИ.
  • Anonymous

    ЗАСТАВНОМУ ГРОШЕЙ ЩЕ БРАКУЄ.А МОЖЕ ЗАРАЗ ПІДПРИЄМЕЦЬ НЕМАЄ ГРОШЕЙ,БО КРИЗА.А ЩО КОГО ОБХОДИТЬ.З КОГО ЩЕ ВИБ"ЄШ ГРОШІ ЯК НЕ З ПІДПРИЄМЦЯ.А ДЕ ДІВАЮТЬСЯ МІЛЬОНИ ДЕРЖАВНИХ ГРОШЕЙ?НАПРИКЛАД-НА РЕМОНТ ДОРІГ БУЛО ВИДІЛЕНО 5 МІЛЬОНІВ ГРОШЕЙ,А В ГАЗЕТАХ НАПИСАЛИ ЩО ПІШЛО 4 МЛ.А ДЕ ТОЙ МІЛЬОН ПІШОВ? В КОГО СПИТАТИ?В ЧИЮ КИШЕНЮ ПОЛОЖИЛИ?

    Anonymous reply Anonymous

    Той підприємець нікому не платить, тільки собі. Нехай лехуса продасть і оплачує оренду.

    Anonymous reply Anonymous

    а нарешту людям зарплату віддасть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
07:50 У Тернополі тимчасово змінюють маршрут автобуса №12 21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки 19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики 16:40 Тернопільським немовлятам подарували перші вишиванки 16:00 На два дні перекриють рух транспорту через «горбатий міст» у Тернополі 15:05 Як тернополяни День вишиванки відзначили: репортаж play_circle_filled photo_camera 14:30 Тернопільські рятувальники у вишиванках: «вишиваємо» перемогу разом photo_camera 13:40 Смертельна ДТП біля Старого Вишнівця — зіткнулися дві легківки 13:03 У краєзнавчому музеї виставка борщівських вишиванок та ярмарок народних умільців photo_camera 12:30 Студенти педуніверситету долучились до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» 12:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі 11:20 До смерті побив знайомого — підозрюваному загрожує до 10 років тюрми 10:50 Тернополяни у вишиванках: добірка фото з соцмереж 10:15 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці безкоштовний
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up