12 років тюрми за вбивство Лілії, яку на побаченні задушив, а тіло кинув у ставок

12 років тюрми за вбивство Лілії, яку на побаченні задушив, а тіло кинув у ставок
  • Вбивця намагався оскаржити вирок першої інстанції в апеляційному суді. Проте вирок залишили без змін.
  • Тіло спливло, відтак Андрій підняв з води 14-кілограмовий камінь й замотав у футболку жертви. Свій страшний вантаж скинув з дамби у ставок й пішов до дитини спати.

 

Приїхала на побачення, а кавалер задушив, замотавши обличчя скотчем, примотав 14-кілограмовий камінь і кинув тіло у ставок.

За моторошне вбивство чоловік сяде за грати на 12 років. Так вирішив апеляційний суд.

  • За участі прокуратури Тернопільської області судом апеляційної інстанції розглянуто апеляційну скаргу обвинуваченого в умисному вбивстві, скоєному у с. Калинівка Зборівського району Тернопільської області, у задоволенні якої судом відмовлено, - повідомили у прес-службі прокуратури області.

Обвинувачем доведено у суді, що 18 серпня 2017 року  в с. Калинівка Зборівського району місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, спричинив тілесні ушкодження жінці, яка приїхала до нього на запрошення, а потім задушив її, замотавши обличчя скотчем. Щоб  приховати сліди злочину, він  втопив тіло у ставку. Через кілька днів труп виявили місцеві жителі, а правоохоронці  встановили особу потерпілої та затримали убивцю.

Відео дня

Дружина була вагітною

Суд апеляційної інстанції погодився із позицією прокуратури та Зборівського районного  суду щодо доведеності вини особи, залишивши в силі оскаржуваний вирок - 12 років позбавлення волі.

Вбиту жінку звали Лілією, обвинувачений у її вбивстві 27-річний Андрій. Він одружений і на момент скоєння вбивства його дружина була вагітною. Сам він з Львівщини, там і проживав. Періодично приїжджав до дружини у Калинівку. Раніше він вже мав умовну судимість за крадіжку. В процесі допитів чоловік визнав, що вбив людину і що був у стані алкогольного сп'яніння.

Андрій познайомився з Лілією в соцмережах. Запросив у Калинівку, куди вона приїхала на таксі з Золочева. Заплатив за таксі 160 гривень, грошей забракло, тому дав таксистові свій мобільний як заставу. Андрій і Лілія розпивали вино, і між ними виник словесний конфлікт. Він вдарив її по обличчю, потім почав душити, заклеїв обличчя скотчем. Експерти встановили, що причина смерті механічна асфікція (удушення). Потім знайшов важкий камінь, замотав його у футболку вбитої і втопив її.

Вбив, бо жінка почала сваритись

Як повідомляли тоді в поліції, в той трагічний день Андрій був на подвір’ї у Калинівці зі своїм 4-річним сином, а дружина перебувала в лікарні – на збереженні.

38-річна загибла родом з Сокаля Львівської області. На побачення вона приїхала близько опівночі в четвер, 17 серпня. Автобусом добралася до Золочева, а звідти – на таксі.  Вбивця готувався до зустрічі з жінкою, придбав пляшку вина і шоколадку, але до хати її запрошувати не став через дитину. На березі ставка вони розпили алкоголь, покупалися, а далі жінка затіяла суперечку, бо чоловік категорично відмовився вести її до будинку. Як кажуть в поліції, підозроюваний, пригадуючи ту ніч, не може пояснити причин своєї агресії. Але тоді вдарив жінку кулаком в обличчя, а коли вона пригрозила зверненням в поліцію, почав душити руками. Рот жертви закрив клейкою стрічкою, яку знайшов неподалік. Коли жінка перестала дихати, скинув у воду. Розповідає, що тіло одразу спливло, відтак підняв з води 14-кілограмовий камінь й замотав у футболку жертви. Свій страшний вантаж скинув з дамби у ставок й пішов до дитини спати.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • 23

    Дич сільська п'яна..що одне хворе, що друге не ліпше, любві захотілось з молодшим, спереду засвербіло і повалила вночі автобусами-таксі до мужика..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up