Будьте пильні! У Тернополі працює група квартирних злодіїв

Будьте пильні! У Тернополі працює група квартирних злодіїв
Останнім часом у Тернополі почастішали квартирні крадіжки. Минулого тижня декілька жителів обласного центру потерпіли від злодіїв. З їхніх квартир повиносили золоті прикраси, гроші, побутову техніку.

Як правило, злодії шукають ті помешкання, де ненадійні вхідні двері. Проникають, зламуючи серцевину замка. Правоохоронці мають оперативну інформацію, що у місті працює група квартирних злодіїв, які заїхали в наше місто з іншого регіону.

Міліціонери звертаються до краян подбати про безпеку свого житла. Бути пильними та повідомляти про будь-яких сторонніх осіб, які без діла тиняються під’їздами багатоповерхівок.

Якщо ви побачили підозрілий автомобіль з іногородніми номерами в дворі вашого будинку, телефонуйте правоохоронцям на номер 102, закликають у секторі зв'язків з громадськістю обласної міліції. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини Від читача 09:57 Ефективна співпраця на допомогу людям 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up