Кривава сварка: у Тернополі 26-річний чоловік порізав вітчима і матір (ФОТО.ВІДЕО)

Кривава сварка: у Тернополі 26-річний чоловік порізав вітчима і матір (ФОТО.ВІДЕО)
  • У помешканні на Малишка виявили закривавлену жінку і чоловіка з численними колото-різаними ранами.
  • Чоловіка, який наніс ножові поранення своїм батькам, оперативно затримали патрульні.

 

Близько 11-ї години 10 червня поліцейським надійшло повідомлення від схвильованої заявниці про те, що на вулиці Малишка, в одній з квартир, її брат наніс ножові поранення їх батькові та матері, повідомляє на своїй сторінці у соцмережі Патрульна поліція Тернопільської області.

Патрульні одразу вирушили до зазначеного будинку. У помешканні вони виявили закривавлену жінку і чоловіка з численними колото-різаними ранами. Інспектори оперативно надали постраждалим домедичну допомогу та викликали медиків. Пізніше подружжя шпиталізували до лікувального закладу.

Надалі, отримавши прикмети нападника, інспектори одразу ж розпочали його пошуки.

Відео дня

За лічені хвилини між поверхами під'їзду, патрульні виявили громадянина, який підпадав під орієнтування: на одязі та руках у нього були плями бурого кольору, а чоловік помітно нервував.

На підставі ЗУ "Про Національну поліцію" поліцейські затримали тернополянина та застосували спецзасіб кайданки.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Чоловік затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області, потерпілих госпіталізували до лікарні з проникаючим ножовим пораненням грудної клітки, а також численними колото-ріжучими ранами обличчя та тіла. 

Усі по дії відбувалися на очах 15-річної доньки потерпілих. Саме вона викликала швидку та поліцію. 

В помешканні виник конфлікт між 26-річним чоловіком, його матір'ю та вітчимом. 

За словами заступника начальника Тернопільського відділу поліції Сергія Гатанюка, підозрюваний раніше притягувався до кримінальної відповідальності за дрібні крадіжки та зберігання наркотиків. Потім виїхав на заробітки за кордон, але через відсутність роботи повернувся. 

В Тернополі шукати роботу не хотів і саме через це в родині виникали постійні сварки. Під час останньої чоловік вихопив кишеньковий ніж і почав наносити ним удари своїй матері. За дружину заступився вітчим нападника і як результат - пасинок кілька разів вдарив ножем й його. Після злочину він втік, вискочивши через вікно. 

Подружжя госпіталізували до лікарні. Стан чоловіка важкий. Тілесні ушкодження дружини медики кваліфікують, як середньої тяжкості. Нападника затримали у під'їзді. Він у скоєному зізнався. Чоловікові інкримінують частину 2 статті 15, пункт 1 частини 2 статті 115 ККУ - закінчений замах на умисне вбивство двох осіб.

Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (31)
  • Анастасия Ладан

    Хороший сынок!
  • Ніна Гайдим

    уйобище
  • Оксана Пришляк

    Оце діти
  • Ольга Штанько

    А може проблема не в дитині , треба матерям думати  не тільки про себе
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up