Господар так міцно спав, що не почув, як у будинок заліз злодій. Що виніс?

Господар так міцно спав, що не почув, як у будинок заліз злодій. Що виніс?

Чоловік повернувся з Польщі, де тривалий час переховувався за вчинення крадіжки, та знову пішов на кримінал.

Житель села Нова Могильниця звернувся із заявою до правоохоронців. Зі слів чоловіка, до його помешкання через вікно проникла невідома особа і викрала три тисячі гривень.

Як з’ясували правоохоронці, непроханим візитером в будинку потерпілого був 31-річний односелець. Чоловік на днях повернувся з сусідньої Польщі, де переховувався від слідства за скоєні раніше матеріальні злочини, й одразу взявся за протиправне.

До будинку односельця ввечері проник через розбите вікно, яке було закладене фанерою. Скориставшись тим, що  господар міцно спав, обнишпорив усі закутки, знайшов три тисячі гривень і подався гуляти.

Відео дня

Поліцейські затримали зловмисника. Згідно ухвали суду його взяли під варту. Відповідальність доведеться нести і за минулі злочини і за тепер скоєну крадіжку з проникненням – частина 3 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Читайте також: Вдарив кулаком в обличчя та погрожував ножем: 21-річний юнак напав на пенсіонера та вимагав гроші

Довідка: Стаття 185. Крадіжка передбачає:

1. Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

2. Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб, - карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

3. Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

4. Крадіжка, вчинена у великих розмірах, - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

5. Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою, - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина 09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» 07:59 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up