Посадовці сільських рад ухиляються від проведення мобілізації

Посадовці сільських рад ухиляються від проведення мобілізації
Посадові особи 13-ти сільських рад ухиляються від виконання покладених на них законом обов’язків у сфері проведення мобілізації до Збройних Сил України.

 

Прокуратура Тернопільського району здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому стосовно посадових осіб 13-ти сільських рад Тернопільського району за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 114-1 КК України.

Посадові особи 13-ти сільських рад ухиляються від виконання покладених на них законом обов’язків у сфері проведення мобілізації до Збройних Сил України.

Відео дня

Зокрема, в порушення вимог ст. 18 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», ч.1 ст.38 Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу» не подали до військового комісаріату списки осіб, які проживають на території зазначених сільських рад і можуть бути мобілізованими до Збройних Сил України, а також не вживають заходів до оповіщення зазначених осіб з метою прибуття їх до військового комісаріату.

На даний час виконуються слідчі дії з метою повного, всебічного та об'єктивного дослідження всіх обставин кримінального провадження, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Капля в морі ...Але ПРИЄМНО !!!
  • Анонім

    І великий респект таким людям !!!! Скільки братів...дітей...батьків  обійдуть нікому непотрібну смерть і залишаться з родиною живими...Цікаво чи хоть одне чадо (синочок) прокурорів в АТО..Як не інвалід 1групи  то найкращий опікун чуть не будинку пристарілих...або падла по Бродвею лазить...Цікаво би статистику...чи хотяби одне чадо з України судді чи прокурора було мобилізоване ???

    Анонім reply Анонім

    Суддя Монастириського суду танкіст в АТО
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up