У Тернополі "накрили" бордель, у якому за добу обслуговували до 10 чоловіків

У Тернополі "накрили" бордель, у якому за добу обслуговували до 10 чоловіків
  • Сутенершу та її чотирьох "підопічних" викрили тернопільські правоохоронці.
  • За годину дівчата заробляли 1200 гривень, з яких 50 відсотків віддавали сутенерші.

Як з'ясувалось, бізнес з надання сексуальних послуг у Тернополі організувала 40-річна жителька Дніпра. За словами правоохоронців, жінку уже притягували до кримінальної відповідальності в Запоріжжі за аналогічні злочини. Проте тоді вона отримала лише умовний термін покарання.

 

Відео дня

У Тернополі підозрювана влаштувала бордель, у якому працювало позмінно четверо молодих дівчат з Запорізької та Житомирської областей. Обслуговували клієнтів лише за місцем проживання - на орендованих квартирах.

Аби не потрапити на гачок правоохоронців, сутенерша кожен місяць змінювала адресу, винаймаючи нове житло. Правоохоронцям наразі відомо про сім таких квартир.

 

Пошуком клієнтів займалася сама організаторша, розмістивши в інтернет-мережі оголошення про надання сексуальних послуг. Клієнтів, кажуть дівчата, їм вистачало. За добу вони могли обслужити близько десяти чоловіків.

Година послуг вартувала 1200 гривень, з яких 50 відсотків вони віддавали сутенерші, а решту витрачали на оплату за житло та власні потреби.

12 листопада працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, разом з слідчим управлінням та під процесуальним керівництвом Тернопільської місцевої прокуратури провели обшуки у двох помешканнях. Оперативники виявили та вилучили сім-картки, мобільні телефони, гроші та записники.

Сутенерші уже оголосили підозру згідно частини 2 статті 303 ККУ. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.

Дівчата-повії відповідатимуть у суді згідно адміністративного кодексу України. Триває слідство та в,становлюються й інші учасники даного правопорушення, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (162)
  • Анжелика Кисель

    А где документы на первичку, где чек, чтоб отсчитаться перед женой? А как составить отчёт для налоговой????!!!!!!!
  • Mykola Yakivchuk

    Гра пристолів
    9 сезон 😂
  • Славик Лутченко

    Кабасики такие.
  • Андрей Стрельцов

    Вот негодяйка.в полиции ее накажут
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина 09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 07:59 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up