В Тернополі «виплили» іномарки, які шукав Інтерпол

В Тернополі «виплили» іномарки, які шукав Інтерпол
У МРЕВ також виявили підроблені номера кузовів та свідоцтва

П’ять перебитих номерних агрегатів-кузовів виявили працівниками центру надання адміністративних послуг при ДАІ в області в ході операцій із автотранспортом від початку року.

Було й одне підроблене свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.  

-  Вказані факти в подальшому були зареєстровані в журналі єдиного обліку, а інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, - повідомили у комісії громадської ради при УМВСУ в Тернопільській області. – Та розпочато кримінальні провадження.

Відео дня

Зокрема, виявлено підробленими номерні агрегати автомобілів «ВАЗ 2106», VOLKSVAGEN Vento, Ford Escort, Mazda - 6, VOLKSWAGEN Passat.

Від початку року працівники МРЕВ також виявили 2 іномарки, що значаться в розшуку за обліками Генерального секретаріату Інтерполу. Це автомобілі марки CITROEN JUMPY та  BMW 730.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    ну і шо ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини Від читача 09:57 Ефективна співпраця на допомогу людям 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up