Злодій-аферист представився водоканалівцем

Злодій-аферист представився водоканалівцем
У подружжя пенсіонерів шахрай виманив три тисячі гривень. Пам’ятайте! Працівники водоканалу не приходять до помешкань громадян з проханням оплатити за послуги водопостачання чи водовідведення, повірку або заміну лічильника. Всі платежі проводяться виключно через касу підприємства чи банку

До пастки афериста потрапило подружжя пенсіонерів з Тернополя.

Шахрай, видаючи себе за працівника водоканалу, виманив у довірливих людей три тисячі гривень.

  • Незнайомий чоловік подзвонив у двері квартири обідньої пори, - розповів начальник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета. - Представившись службовцем «Тернопільводоканал», той повідомив, що лічильники у будинку пенсіонерів підлягають заміні. Послуга встановлення нового обладнання вартуватиме сімсот гривень. Не давши господарям помешкання часу на роздуми, став впевнено переконувати, що в подальшому ціни зростуть, тому варто здійснити заміну якнайшвидше.

Господар квартири дістав зі сховку пенсійні заощадження та на порозі став відраховувати шахраю вказану суму. Той несподівано вирвав з рук дідуся усю готівку та втік. Потерпілі звернулися за допомогою до правоохоронців. Зловмисника розшукують.

Відео дня
  • Пам’ятайте, працівники водоканалу не приходять до помешкань громадян з проханням оплатити за послуги водопостачання чи водовідведення, повірку або заміну лічильника, - кажуть у міліції. - Всі платежі проводяться виключно через касу підприємства чи банку.

Якщо до вас завітала підозріла особа, котра назвалась працівником будь-якої комунальної установи та вимагає гроші за послуги, в першу чергу попросіть її пред’явити посвідчення, також зателефонуйте на підприємство, аби з’ясувати усі обставини даного візиту, радять у міліції.

У випадку відмови від надання зазначених документів або при відсутності їх у працівника установи, повідомляти про такі факти міліціонерів.

Якщо ви все ж стали жертвою шахраїв, негайно телефонуйте на лінію 102.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки 19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики 16:40 Тернопільським немовлятам подарували перші вишиванки 16:00 На два дні перекриють рух транспорту через «горбатий міст» у Тернополі 15:05 Як тернополяни День вишиванки відзначили: репортаж play_circle_filled photo_camera 14:30 Тернопільські рятувальники у вишиванках: «вишиваємо» перемогу разом photo_camera 13:40 Смертельна ДТП біля Старого Вишнівця — зіткнулися дві легківки 13:03 У краєзнавчому музеї виставка борщівських вишиванок та ярмарок народних умільців photo_camera 12:30 Студенти педуніверситету долучились до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» 12:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі 11:20 До смерті побив знайомого — підозрюваному загрожує до 10 років тюрми 10:50 Тернополяни у вишиванках: добірка фото з соцмереж 10:15 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці безкоштовний 10:07 Автопрокат у Тернополі: Вибір автомобілів та умови оренди від компанії «Rent_Cars_Ternopil» (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up