На «Вуличному ринку» іспанець готує паелью

На «Вуличному ринку» іспанець готує паелью
Страви просто під відкритим небом готують у парку ім. Шевченка на фестивалі «Вуличний ринок» 16 травня. Так, тут можна скуштувати різноманітні десерти, напої, випічку, пельмені, зелений борщ, іспанську страву з рису – паелью, гуляш з угорської кухні - бограч та багато інших страв.

Страви на вогнищі готують шеф-поварі тернопільських ресторанів. Так, на фестивалі вони одразу можуть провести кулінарний майстер-клас. Рецептом приготування паельї з 20minut.ua поділився шеф-повар ресторану «Мюнхаузен» Віталій. Цю страву вони готували разом з іспанським колегою Хуан Карлосом (псевдо – Ізмаель).  

- Ми обсмажили курку, додали перець, помідори, кальмари, – це все залили насиченим курячим бульйоном, - розповідає шеф-повар. – Потім додаємо рис, доводимо до готовності, на 10 хвилин накриваємо пергаментом і все! Паелья готова! 


Секретом смачного зеленого борщу поділився шеф-повар ресторану «Бандерас» Сергій Головайчук. 

- Окрім традиційних інгредієнтів я ще додаю до зеленого борщу кропиви, - каже він. – Вона дає страві чудовий смак, до того ж дуже корисна, адже має багато вітамінів . 

До слова, на фестивалі "Вуличний ринок" також діє зона дитячих розваг, буде музична частина, тут проводять ряд майстер-класів, працює велошкола, тривають відкриті лекції та дискусії. Нагадаємо, "Вуличний ринок" триває у Тернополі 16-17 травня. Програма тут

Previous Next

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Обсмажили, шеф-кухар!!!
  • просто так

    Чому ніде не було реклами, ми навіть не знали і не чули.

    Eugenia Tsebriy reply просто так

    були анонси в нас на сайті та в соцмережах... ще маєте завтра цілий день!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up