Партнер рубрики Події

"Адамове дерево" за 300 грн з вул. Острозького вже вкрали

"Адамове дерево" за 300 грн з вул. Острозького вже вкрали
Зник один із шести саджанців павловній, які 2 квітня висадили на пагорбі прибудинкової території будинку на вулиці Острозького, 45. Ще один поламали.

- Я не розумію наших людей, їм би тільки все нищити, свині, - обурюється тернополянка Галина Тірчук. - Кому те деревце заважало? Виросло б собі, розцвіло і гарно було б. 

Вартість одного деревця - 300 грн. Загалом на Острозького "Адамового дерева" висадили на 1800 грн. 

Previous Next

Відео дня

У відділі благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР кажуть, що на місці зниклого саджанця посадять інший. 

- Цілком зрозуміло, що знайти злодія, який викрав саджанець, неможливо, - каже начальник відділу Олег Соколовський. - Однак ми докладемо зусиль для того, щоб відшукати якісний посадковий матеріал і здійснити благоустрій на території поблизу будинку на вул.иці Князя Острозького, 45, 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Рома Михайлишин

    Певно тепер буде в когось на дачі то дерево цвісти.



    Я навіть не здивувася коли то прочитав,в нас все як завжди.
  • Анонім

    то за вашою логікою, нехай старі дерева ростуть і падають на голови, а нових не садити, бо бидло вкраде? люди, ви ідіоти - і ті, хто краде, і ті, хто рахує гроші, за які саджанці куплені.

    Кошевич Діна reply Анонім

    Та вже весь Тернопіль в пеньках, особливо центр, задовбали з тим вирізанням.

    Анонім reply Кошевич Діна

    50 вирізали - 10 посадили. А за посадженими ніхто не наглядає. Немає господаря, тому і нищать, і крадуть.

    До Анонім 26.04.2015 13:07 - а вирізають не старі дерева, а здорові 40-50-літні, з пишними кронами, які і затінок давали, і повітря очищали, і окрасою Тернополя були. А ця їхня псевдо-краса не виросте ніколи - влада не та, і часи не ті.
  • Анонім

    От і я кажу - не треба було Надалю робити в Тернополі лісоповал (читай, спрацьовувати на меблеві фірми), вирізаючи гарні дорослі здорові дерева. А тепер нехай свої "екзотики" запхає собі .... дуже глибоко. Хоча він все одно у виграші - бабло за "екзотику" поклав собі до кишені. А те, що її знищать - не його проблеми.
  • Анонім

    Бидло  і бескультурна потвора  ,для них стараєшся ,а воно все таще в свою пещеру .,що за народ  .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up