Партнер рубрики Події

Біля ринку диміла маршрутка (ОНОВЛЕНО)

Біля ринку диміла маршрутка (ОНОВЛЕНО)

У Тернополі на перехресті Живова-Шептицького диміла маршрутка №2. У транспорті загорілась проводка, пояснив її водій. Вогонь він загасив самотужки ще до прибуття пожежників

Про інцидент близько 11.00 20minut.ua повідомила читачка Юлія. На час прибуття нашого кореспондента на місці працювали патрульні, пожежники, пожежний інспектор. Про пригоду свідчили лише покриті порошком із вогнегасника крісла у маршрутці та відчутний запах горілого на вулиці. 

- Маршрутка була з пасажирами, - каже водій Олег (прізвища не вказав – прим. ред.). – Побачив, що горить, висадив людей, взявся за вогнегасник. На все пішло до двох хвилин часу. Загасив, і приїхали пожежники.


Про причини загорання проводки, за його словами, скажуть уже спеціалісти.  Адже на роботу виїжджав автобус у справному стані. 

- Зараз маршрутку вчеплять на буксир і заберуть, - каже він. - В чому причина була -  встановлять спеціалісти. Горіла проводка – то ж ніхто нічого не курив.

Про те, що із загорянням водій впорався ще до прибуття пожежників, кажуть і в управлінні ДСНС.

- Виклик про пожежу надійшов о 10.35, - каже керівник прес-центру Управління ДСНС в області Сергій  Данілін. – Поки пожежники  добрались до місця події, водій загасив самотужки. Ми в будь-якому випадку повинні реагувати на виклик, але такі фіксуємо як «погашено до прибуття».  Пожежники після приїзду повинні переконатись на місці, що там всі заходи безпеки вжиті і нема ніякої загрози.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Рома

    Я не знаю що там було з заду,але я бачив як той бідний водій бігав по тротуару і шукав за вогнегасником.І чорт з тими власниками.Біда в тому що ніхто з водіїв які стояли з заду не вийшли і не допомогли.А один додумався взагалі об,їхати по тротуарі.
  • Yushchak Julia

    Перепрошую Рома але в цій маршрутці ззаду крісла водія був вогнегасник...це перше, а друге коли власнику пофіг і він тількм гроші збирає в кишеню а не займається  автобусами то звичайно вони розвалюються..скоро як тато каже

    Взриватись будуть
  • Рома

    - Маршрутка була з пасажирами, - каже водій Олег (прізвища не вказав – прим. ред.). – Побачив, що горить, висадив людей, взявся за вогнегасник. На все пішло до двох хвилин часу. Загасив, і приїхали пожежники.

    Посилання на джерело:      А деж ти взяв чоловіче того вогнегасника? Коли ні в тебе ні решти маршрток які стояли позаду тих вогнегасників не бло! Подякуй магазину Золото які дали свій вогнегасник.

    Петро Білецький reply Рома

    Той вогнегасник золотий вийшов
  • Петро Білецький

    Касету з шансоном в мафоні заклинило
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up