Партнер рубрики Події

До кінця літа у Тернополі мають запровадити картки в тролейбусах

До кінця літа у Тернополі мають запровадити картки в тролейбусах
Автоматизовану система оплати проїзду (АСОП) в тернопільських тролейбусах планують ввести в серпні, про це розповів мер міста Сергій Надал. Раніше обіцяли її запровадити в червні.

 - Затримка щодо введення карток оплати за проїзд в громадському транспорті лише в одному - нам потрібно було провести тендер серед тих, хто буде забезпечувати придбання та встановлення спеціального обладнання, - розповідає пан Надал, - Оскільки ми в травні тільки отримали довідку із Національно-дослідного інтитуту, який дав підтвердження про єдиного виробника цих систем в Україні, тепер вже можемо починати роботу щодо закупівлі даного обладнання.

Тож уже до кінця літа карткові системи обліку сподіваються все-таки ввести в тролейбусах міста, запевнив пан Надал.

Нагадаємо, раніше ввести карткову сиситему обліку в міських тролейбусах планувати з червня.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    А в маршрутках коли введуть....
  • Анонім

    Давно пора, а то у тролейбусах їздить купа люду, а кондуктори користають моментом та дають уже використані квитки повторно наступним пасажирам. Ось тоді можна буде говорити чи збитковий наш електротранспорт.

    Анонім reply Анонім

    А ти йди сам попрацюй від 6 ранку до 9 чи 10 вечора в цьому "добрі", полази по гармошці , довжина якої 18 метрів, продай пару використаних білетів. а тоді подивишся, яка це класна робота. Та шее проїде кілька неадекватних пасажирів, один пошле інший обматюкає. Та тоді буде куча зайців, і буде тролейбусне збитковим транспортом. А потім і банкрутом стане. Там же така територія велика. Напевне вже давно пан Надал комусь приобіцяв за кругленьку суму.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:55 Тернопіль здригається від звуків сирен: «На щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь: ФОТО ДНЯ photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон Від читача 09:57 Ефективна співпраця на допомогу людям 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up