Партнер рубрики Події

Грузинський прапор обійдеться у 60-70 грн

“Неважко ж на знак солідарності повісити той прапор на вікні чи на балконі”

 

У Тернополі знайти грузинський прапор неможливо, переконалися кореспонденти “20 хвилин”.

У редакцію газети звернулася тернополянка Валентина Вітик. Вона хотіла б на знак солідарності із грузинським народом повісити у себе на балконі їхній державний прапор.

Відео дня
l>
  • Але де дістати той прапор, я не знаю, - каже пані Вітик. - Думаю, що українці хоча б так мали підтримати братній грузинський народ. Адже неважко на знак солідарності повісити той прапор на вікні чи балконі.

  • Один-єдиний великий державний стяг Грузії є лише в грузинської общини Тернополя, розповів її представник, колишній футболіст тернопільської “Ниви”, Кахабер Дгебуадзе.

    • Наскільки я знаю, то державного прапора Грузії придбати в нашому місті неможливо, - каже Кахабер. - Хіба що наперед замовляти. Є лише такі маленькі, з підставкою. У нашої общини є лише один великий прапор. Його нам дістав мій друг Тимур.

    Грузинський прапор для акції “Пушкін проти Путіна” його організатори також брали в грузинської общини, уточнив пан Дгебуадзе.

    Наразі в Тернополі можна придбати лише маленькі прапорці Грузії, розповів приватний підприємець Євген Філь, який займається продажем української символіки та національної атрибутики.

    - Такі маленькі прапорці коштують у межах 5 грн, - каже пан Філь. - А от великих прапорів зараз немає. Якщо ж тернополяни хочуть мати такий стяг, то можуть прийти і замовити на другому поверсі ЦУМу. Ціна такого прапора буде 60-70 грн. І дістати його я зможу за два дні.

    Ірина НЕБЕСНА

    Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

    Коментарі (24)
    • Anonymous

      ВЧОРА КУПИВ ПРАПОР ГРУЗІЇ в ЦУМі, 85 грн. великий!!!
    • Anonymous

      До Зміючки... Мене просто вражає твоя політична сліпота і повторювання навіяної з екранів телевізора офіційної пропаганди. За твоєю логікою ми можемо виправдати загибель людей, бо вони є росіянами? Тобі конкретно ці люди чимось завинили? Шкода, бо булапро тебе ліпшої думки. Тупо не бачити , що це вигідно Америці стравити між собою братні народи, щоб подивитись потім хто кого больніше вдарить...

      Anonymous reply Anonymous

      Політично прозрівша Тетяно,де ти бачила що я схвалюю погибель людей? А про осетинські конфлікти мені відомо ще з 90-тих років.І якщо слідувати твоїй логіці,то як тільки виникає конфлікт при якому можуть загинути люди,зразу потрібно здаватись в полон і йти на любі поступки иш би цього не сталось.Завжди,в любій країні і при любих режимах є люди які за ради спасіння своєї шкури продадуть все і вся.Діють по принципу- забирайте все,тільки мене не трогайте.Грузини зараз відстоюють територію яку їм приєднав Ленін 100 років тому,в обмін на входження до союзу.От у нас Крим приєднаний до України всього-лиш 54 роки,то що теж віддати?

      Anonymous reply Anonymous

      Так мова йде про припинення війни! А Ви самі полінувалися прийди до Пушкінав і підписатися? Де ж ваша громадянська позиція?

      Anonymous reply Anonymous

      конкретней?! это когда писать надо на "О".. а вот при личной встрече за"родителей" можно тебя и по ментам потоскать... и Чехова прочитать наночь.
    • Anonymous

      А хто підтримає бідних людей з Осетії, що постраждали внаслідок бомбардування Цхенвалі? Чи кумовство важливіше за тисячи загиблих жінок і дітей, що були знищені за наказом Саакашвілі.

      Anonymous reply Anonymous

      В Цхінвалі також грузини живуть, їх підтримують, і простих осетинів підтримують, але тих п***в з уряду Кокойти і сепаратистів варто розстріляти.
    • Anonymous

      всі солідарні але ніхто не напише з чим......

      Anonymous reply Anonymous

      Солідарні з тим що вміємо думати та проводити паралелі.Приказка -"Пока гром не грянєт-мужик нє перехрєстіца" не є українським кредо

      Anonymous reply Anonymous

      Zмію4ка - аватарка супер. Давайте не будем захищати "миротворчу" Росію, яка так назахищала Осетію, що пів Грузіїї розбомбила - а там же звичайні люди. В Росії це вже звичка втикатись у внутрішні конфлікти країн колишнього СССР і захист їй "угодних" сторін - "старший брат", мля...

      Anonymous reply Anonymous

      Дінаро,можеш і собі узяти мій аватор.Мені не шкода:)

      Anonymous reply Anonymous

      дибилизм... просто конченые...

      Anonymous reply Anonymous

      алежа,ты этот высер своим родителям повтори

      Anonymous reply Anonymous

      Малютка не матюкайся. Повністю тебе підтримую. Як дивлюсь новини то аж трусить від злості. Це в них репетиція перед Кримом.
    Найчастіше Найчастіше
    Новини за сьогодні
    Новини Тернополя за сьогодні
    22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ)
    Дивитись ще keyboard_arrow_right
    Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
    keyboard_arrow_up