Партнер рубрики Події

Мер розповів про "віллу" в Іспанії

Мер розповів про "віллу" в Іспанії
Жодної вілли в Іспанії немає, запевняє міський голова Сергій Надал. Нагадаємо, чутки про закордонну віллу мера останнім часом розповсюджують в Інтернеті.

- В мене немає жодної нерухомості чи будь-якого іншого майна за кордоном та в Україні, крім того, яке задеклароване у моїй декларації, - каже Сергій Надал. - Можу сказати одне – в Іспанії є немало людей з прізвищем Надаль, які є власниками готельних та інших комплексів. Якщо хтось вважає, що це я там є співвласником, я б дуже хотів, щоби це так було, але на жаль, це не так.

До речі, перша ракетка світу теж носить прізвище Надаль і він - теж іспанець, додає Сергій Надал.

Довідка

Відео дня
> Рафаель Надаль - іспанський тенісист-професіонал, перша ракетка світу, переможець 13 турнірів Великого Шолому і літніх Олімпійських ігор у Пекіні у 2008 році. Рафаель Надаль унікальний тим, що він від природи правша, але грає в теніс лівою рукою.
За інф. Вікіпедії

До речі, про те, скільки заробили за рік мер іі його заступники читайте тут

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Anonymous

    ми знаємо- в Аліканте ця вілла
  • Anonymous

    він якраз не виправдовується, а логічно відповідає на дибільне питання.
  • Anonymous

    Ага-ага, і коментарі вміло видаляються )))
  • Anonymous

    Женя, але ти фантазерка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up