Партнер рубрики Події

Міліціонерам подарували принтер, щоб ті... не брали хабарі


Міліціонерам подарували принтер, щоб ті... не брали хабарі
Лазерний принтер дали тернопільські активісти працівникам міліції 30 січня. Таким флеш-мобом вони вирішили допомогти міліції, яка бере хабарі у вигляді оргтехніки.

До речі, нещодавно на Тернопільщині СБУ затримало слідчого-хабарника, який за закриття справи вимагав принтер за сприяння у закритті кримінального провадження, пов’язаного з вчиненням ДТП. 

- Ми хочемо, щоб даний принтер передали у районне відділення міліції, де власне і була недостача техніки, - каже активіст "Самооборони Майдану Тернопільщини" Іван Ковалик. - Розуміємо, що є величезне недофінансування МВС. Це прекрасно всі розуміють. Якщо є якісь потреби, ми просимо, щоб ви нам говорили про це і будемо допомагати. 

Previous Next

Відео дня

Принтер, який передали правоохоронцям, за словами Івана Ковалика, знайшли за 20-25 хвилин і підприємець надав техніку безкоштовно.

Заступник начальника УМВС України в Тернопільській області Олег Ляхович, який приймав подарунок від активістів, подякував за техніку і розповів, що на сьогоднішній день держава не в силі забезпечити та відновити все функціонування чергової частини міста і обласного апарату. 

- Ні для кого не секрет, що протягом "Ночі гніву" в міському та обласному управлінні було знищено майна близько на 5 мільйонів гривень, - каже пан Ляхович. - Враховуючи дану ситуацію в країні ми розуміємо, що держава не може допомогти. 

Крім цього активісти попросили до 22 лютого провести морально-виховну роботу з працівниками міліції. 

А як ви ставитесь до такого флеш-мобу? Чи потрібно було, на вашу думку, давати техніку міліції?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    По - людськи шкода цього слідчого. Троє дітей, 2 місяці провів добровольцем  в АТО. Якби хотів нажитись - то прінтерами не брав!!! А те що на елементарні потреби по роботі: бумага, огтехніка, розхідний матеріал ніхто не дає ні копійки - це правда. І це так роками!!! Може, поговоримо про корупцію в рядах міліціонерів?!

    Анонім reply Анонім

    І мені його шкода. Якби він  дійсно хотів хабара - то брав би грошима. Я переконана, принтер цільово на роботу. Хто зна, а може він якраз і чесний міліціонер, а хотів своєму відділку допомогти. Просто шлях трішки не правильний вибрав. На жаль в нас так є, через невеличку провину можна полетіти з роботи, прославитись на всю область, А ТИХ, ХТО ГРЕБЕ ГРОШІ "ЛОПАТОЮ", ТИСЯЧІ І МІЛІОНИ ВІДКАТІВ має ПРО НИХ МОВЧАТЬ, АБО ЯКЩО ЩОСЬ І Є- то тільки балаканина (чому про злочини Хоптяна мовчать? І таких прикладів тисячі. ) А тут виявляється ще й на АТО був... шкода ту людину..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up